oli77 02.06.07, 16:43 Na ulotce napisali, że od 4 tyg. a pediatra mówi, że już można. Córeczka ma 3 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niebieskaewka Re: Od kiedy Devikap/ Vit D3 ? 02.06.07, 17:08 my bralismy devikap-2 krople od 4tego tyg. Mamy 3,5miesiaca i bierzemy nadal w takiej dawce. Odpowiedz Link Zgłoś
nulka83 Re: Od kiedy Devikap/ Vit D3 ? 02.06.07, 17:59 My zaczelismy brac po skonczeniu 3 tygodnia czyli od 4 tygodnia po jednej kroplece teraz bierzemy 3 bo Zuzia ma duze ciemiaczko , ma juz 6 miesiecy . Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Od kiedy Devikap/ Vit D3 ? 02.06.07, 18:41 od 3 tyg do roku przynajmniej, w bardzo slonecznie dni gdy dzidzia przebywa na dworzu nie trzeba dawac Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: Od kiedy Devikap/ Vit D3 ? 02.06.07, 19:29 Po co? _Nienawidzę_ polskich metod - RUTYNA, RUTYNA, RUTYNA, bez obejrzenia dziecka. Rutynowo antybiotyk, rutynowo witaminy, rutynowo sterydy. Właśnie sama dwa dni temu dostałam sterydy do smarowania TWARZY. Latem. Pani doktór badała mnie, siedząc 3 metry ode mnie i nie ruszając pupy zza biurka. DNO I WODOROSTY Na Zachodzie antybiotyk wypisuje się po zrobieniu wymazu, a witaminę D3 daje się, gdy pojawiają się niepokojące objawy. U nas pediatra szuka w dziecku objawów PRZEDAWKOWANIA. Odpowiedz Link Zgłoś