gkjgo 03.06.07, 16:44 pomóżcie może któraś z was stosowała żel z Aloesu do picia dziećiom o nazwie ALOE VERA LIFE ESSENCE co myślićie o tym środku . warto podać? pozdrawim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biala7 Re: aloes 24.06.07, 14:09 Witam, nie znam aloesu tej firmy któą podałaś, ale od lat sama piję aloes firmy Forever Living. Jednocześnie mam znajomą która podawała aloes z brzoskwinią swojemu małemu niejadkowi. Była zadowolona. Jeśli masz jakieś pytania to pisz, jeśli będę umiała to pomogę Odpowiedz Link Zgłoś
mama400 Re: aloes 23.07.07, 13:27 Witam.Od 2 m-cy podaje swojej 8miesiecznej coreczce aloes. Nie jestem do końca przekonana o skuteczności tego lekarstwa, ale skoro innym pomogło to dlaczego nie mam spróbować.Działanie aloesu widac po ok. 3miesiacach od podawania - tak powiedziała mi osoba od której nabyłam lekarstwo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
euro-open Re: aloes 23.07.07, 15:35 preparatów z Aloesu nie wolno podawać dzieciom które nie ukończyły 3 lat neizależnie co by to było a aloesu wydaje mi się że można ewentualnie stosować zewnętrznnie ale we wszystkich zródłach na temat tej rośliny zabraniają podawać młodszym niż 3 letnim dzieciom sama interesowałam się tym tematem bo mam sporo własnych już kilkuetnich aloesów ale zrezygnowałam ze względu na to ostrzeżenie Odpowiedz Link Zgłoś