iza.wietrzycka 11.06.07, 17:01 Chciałabym się dowiedzieć czy ma ktoś może książkę pt. "Mam dziecko z wadą serca" J.Moll, J.Moll. i czy mógłby mi pożyczyć (nie moge jej kupić w żadnej księgarni, nakład został wyczerpany)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annah32 Re: Mam dziecko z wadą serca 11.06.07, 19:22 Izo,we środę będę w Łodzi z Bartoszkiem na konroli,więc chętnie wezmę dla ciebie tę książkę(mnóstwo leżało na stoliku na oddziale kardiochirurgicznym).Podaj mi tylko adres na maila ania.noname@gmail.com pozdrowienia Ania,mama bartoszka(CAV+ASD I+MI+TI) Odpowiedz Link Zgłoś
jasama3 Re: Mam dziecko z wadą serca 11.06.07, 23:28 jak dobrze pamietam to my tą książkę dostaliśmy od oddziałowej z kardiologii w Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
kingan75 Re: Mam dziecko z wadą serca 12.06.07, 13:17 ja również poproszę. posłałam adres na mail. zwracam wszelkie koszty oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
alrada Re: Mam dziecko z wadą serca 12.06.07, 14:00 Byłabym bardzo zainteresowana nabyciem kserokopii tej broszurki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annah32 Re: Mam dziecko z wadą serca 12.06.07, 14:37 Witajcie Olu a nie lepiej Ci wysłać tę książkę?nie mam dostępu do ksera,zresztą koszt byłby wyższy niż wysłanie jej poleconym . Jutro uśmiechnę się do oddziałowej,może da mi więcej niż parę sztuk ,więc chętniej porozsyłam zainteresowanym mamom. pozdrawiam Ania,mama Bartoszka(CAV+ASD I+MI+TI) Odpowiedz Link Zgłoś
nowakjoanna Re: Mam dziecko z wadą serca 12.06.07, 16:55 Czy ja tez mogalbym dostac taka ksiazke? Oczywiscie pokryje wszelkie koszty, bardzo mi zalezy )) Odpowiedz Link Zgłoś
annah32 Re: Mam dziecko z wadą serca 12.06.07, 18:17 Joasiu koszt przesylki to 4,50-list polecony,książka jest darmowa Odpowiedz Link Zgłoś
alrada Re: Mam dziecko z wadą serca 12.06.07, 18:29 Byłabym zobowiązana za przysłanie. Prosze podać numer konta na który można przelac pieniądze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
annah32 Re: Mam dziecko z wadą serca 12.06.07, 19:43 Dziewczyny jak tylko uda mi się "wycyganić" ksiązki,to dam znac w piątek . Trzymajcie kciuki za Bartoszka,żeby kontrola przebiegła pomyslnie i bez niespodzianek pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
kpiekuta Re: Mam dziecko z wadą serca 12.06.07, 19:57 Aniu, rozumiem, że jak pójdę do oddziałowej na kardiologii to dostanę tę książkę, czy jest ona zarezerwowana tylko dla "wtajemniczonych"? Odpowiedz Link Zgłoś
annah32 Re: Mam dziecko z wadą serca 12.06.07, 19:59 Karolcia dostaniesz bez problemu .Leżą też na stoliku przy boksach na kardiochirurgii. Odpowiedz Link Zgłoś
yogisia Re: Mam dziecko z wadą serca 12.06.07, 20:32 Ojej, a ja też mogłabym? Głupio, bo nie udzielam się specjalnie na forum, raczej podczytuję, ale byłabym bardzo zobowiązana, koszty rzecz jasna pokryję. Kasia, mama Eli (TOF) Odpowiedz Link Zgłoś
annah32 Re: Mam dziecko z wadą serca 12.06.07, 20:49 No pewnie Kaśka .To ja chyba od razu wyproszę z 10 sztuk!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ogis1 Re: Mam dziecko z wadą serca 12.06.07, 21:19 Witaj. Czy ja też mogłabym prosić o te książkę. Koszty oczywiście pokryję.... Tak by mi była pomocna ta książeczka. Mój adres napiszę na priv pozdrawiam Ewa, mama Julki /wspólny kanał przedsionkowo-komorowy a to nasza mała Julka: fotoforum.gazeta.pl/5,2,ogis1.html Odpowiedz Link Zgłoś
ogis1 Re: Mam dziecko z wadą serca 12.06.07, 21:22 A jeśli chodzi o Bartoszka, to KCIUKI TRZYMAMY /zawsze w modlitwach myślę o wszystkich serduszkowych dzieciaczkach/ Jeszcze raz pozdrawiam Ewa, mama Julki /cav/ Odpowiedz Link Zgłoś
kamtumi Re: Mam dziecko z wadą serca 12.06.07, 21:24 I ja bardzo gorąco poproszę o książeczkę. Oczywiscie zwracam wszystkie koszty. Agnieszka, mama Majki ze skrajną postacią TOF + dodatki Odpowiedz Link Zgłoś
alrada Re: Mam dziecko z wadą serca 12.06.07, 21:44 Pomyślnej kontroli dla Bartoszka. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.wietrzycka Re: Mam dziecko z wadą serca 12.06.07, 22:03 Cieszę się że mój apelo książkę wzbudził taie zainteresowanie. Jak już ją zdobędę to postaram się przerobić ją na wersję elektroniczną tak aby każdy mógł ją zdobyć. Bartoszkowi życzę dużo, duuuuużo zdrówka i pomyślnej kontroli. Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
alrada Re: Mam dziecko z wadą serca 12.06.07, 22:19 Broszurka musi być bardzo ciekawie i przystępnie napisana co widzę po fragmentach zamieszczonych na stronie naszego Funduszu w dziale wady serca. Odpowiedz Link Zgłoś
annah32 Re: Mam dziecko z wadą serca 14.06.07, 23:09 Kochane wróciłam!!! mam 23 sztuki książeczek .Kobietki w sekretariacie po prostu super,dały mi wszystkie jakie miały w szafie,widziałam na własne oczy . Jutro z rana powysyłam do was maile,bo teraz już padam. Kontrola prawie ok.Jest przeciek przy łacie,ale można z tym żyć... Ania,mama Bartoszka(CAV+ASD I+MI+TI) Odpowiedz Link Zgłoś