b.polo 23.07.07, 21:45 Czy Wasze dziecko kiedyś najadło się SUDOCREMU? Moja dziewięciomiesięczna córcia właśnie dziś się najadła. Mąż nie zamknął pojemnika. Teraz się zastanawiam, czy nic jej nie będzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
semida Re: sudocrem 23.07.07, 21:47 Moja jak była mniej więcej w wieku Twojej się nim najadła.Mało tego-umyła sobie również nim włosy i ciało.Nic jej na szczęście nie było Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: sudocrem 23.07.07, 21:48 kojarzę, że mój chyba też jadł. Na pewno się wymazał, ale chyba i zjadł. Żyje, chociaż kilka lat minęło Ale nie wiem na przykład do końca, czy patologiczne gadulstwo nie jest wynikiem tego wypadku ))) Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: sudocrem 23.07.07, 21:50 no mój w tym wieku mniej więcej znienacka z sukcesem otworzył dziąsłami puder J&J podczas przewijania i nasypał sobie pół kilo do ust i nosa. waniał tym kolejny tydzień, ale jak dzieci poprzedniczek żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigiiemilki Re:moja sie najadla- 23.07.07, 22:01 nic jej nie bylo, a ja najadlam sie strachu... Odpowiedz Link Zgłoś
noovaa Re: sudocrem 23.07.07, 22:21 Nie powiem Ci czy coś zjadła bo w buzi nic nie znalazłam ale wymazała wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
ammam Re: sudocrem 23.07.07, 22:27 moi namiętnie smarowali kremami i oliwką podłogę , kaloryfer, łóżeczko no i oczewiście siebie ale ie wiem czy jedli też. Odpowiedz Link Zgłoś
pikum Re: sudocrem 23.07.07, 22:25 Zjedzony sudokrem to norma,ewentualnie oliwka dla dzieci,krem bambino a ostatnio nawet mój nivea visage.Moja córka lubi wszystko co tłuste.Narazie nic jej nie jest,ale ja nie wiem gdzie chować te wszystkie kosmetyki? Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia51 Re: sudocrem 23.07.07, 22:37 Mój nie jadł ale jak miał dwa lataka i byłam w pracy,mężus się zagapił i synek wymazał sobie sudocremem wszystko twarz calusieńka,włosy ubranie.Jak patrze na zdjęcia to padam ze smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
sionasble Re: sudocrem 23.07.07, 22:58 spoko sudokrem nie jest szkodliwy - potwór przeżyje - nasz potforkuritas też od czasu do czasu podje jak sie go spuści z oczu i cały czas żyje Odpowiedz Link Zgłoś
b.polo Re: sudocrem 25.07.07, 22:35 Dzięki za wasze listy. Do dziś córka żyje.... Zrobiła tylko większą liczbę kupek niż zwykle.. Odpowiedz Link Zgłoś
jenny_curran Re: sudocrem 28.07.07, 22:45 Mój też się najadł kiedyś. Nic nie było. Odpowiedz Link Zgłoś