mg31 28.11.07, 08:26 pitka ") Synkowi skleiła się skórka, 3 lata temu miał zabieg a teraz widzę,że znowu jest coś nie tak... Znacie może nazwę maści,która pomoże nam uporać się z tym problemem...? Słyszałam,że takie są .. ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mafty-bago Re: Maść na ... 28.11.07, 09:53 ja synkowi smaruje maścią Diprogenta.. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigora1 Re: Maść na ... 28.11.07, 10:28 a nie lepiej iśc do lekarza, chocby pierwszego kontaktu? nie zawsze dla Twojego dziecka dobre musi byc to co pomaga innemu, problem źródłowy może byc przeciez inny Odpowiedz Link Zgłoś
mafty-bago Re: Maść na ... 29.11.07, 10:07 Ta maść jest na receptę.jest super skuteczna.Przez dwa dni smaruje się dwa razy, a póżniej przez kilka dni raz dziennie.I po kłopocie jest po kilku dniach.pozdrawiam wyleczyłam tą maścią stulejke u synka i obyło się bez chirurgów i zabiegów Odpowiedz Link Zgłoś
mg31 Re: Maść na ... 29.11.07, 16:07 Kurcze - teraz jak czytam ulotkę to mam obawy,, Tam jest również antybiotyk i nic nie jest napisane o tym "rozklejaniu" o które mi chodzi tylko o zap.skory, alergiach skórnych, liszaju... hm..??? Odpowiedz Link Zgłoś
mg31 Re: Maść na ... 30.11.07, 08:31 Zrobiłam tą maścią wieczorkiem... Nr gg napisałam... ) Odpowiedz Link Zgłoś