37g 04.01.08, 19:23 moja 5,5 letnia córka ma duże srupki na twarzy z tym ze jeden ciagle zdrapuje. boje się ,że zostana blizny. Co zrobić aby tego uniknąć( jakieś kremy, inne specyfiki?)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja4021 Re: slady po ospie 05.01.08, 15:29 ja juz o to pytałam.Moja na czole miała dwa lub trzy wielkie strupy.Teraz odpadły i zostały niestety dziury.Też jestem ciekawa co dziewczyny powiedzą . Odpowiedz Link Zgłoś
olga-jaros Re: slady po ospie 09.01.08, 01:22 Jak bylam mala zdrapalam tylko raz swojego pierwszego strupa ospnego (nie wiem czy dobra forma) na samym srodku czola i od tamtej pory mam mniej wiecej 7mm dziure na czole Nie jestem wstanie powiedziec czy cokolwiek da sie zrobic ale tez jestem ciekawa predzej czy pozniej moje dziecko tez bedzie mialo ospe Odpowiedz Link Zgłoś
storczyk70 Re: slady po ospie 09.01.08, 09:56 Popatrzcie na siebie, na pewno macie ślady. Każdy chyba takie ślady po ospie ma. Tylko w różnych miejscach. Zdrapane strupki zostawiają małe wgłębienia do końca życia. Dlatego bardzo trzeba pilnować, aby ich nie zdrapywać. Odpowiedz Link Zgłoś