szpulakasia 20.08.03, 13:50 Szukam dobrego specalisty do zrobienia usg główki w woj.śląskim.Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mami2 Re: Usg główki 21.08.03, 11:39 Kasiu! Wczoraj robilismy USG glowki naszemu synowi u pani dr Krzemińskiej w Chorzowie przy ul. Drzymały 12 (podobno bardzo dobra specjalistka) Ja jednak chciałabym powtórzyc badanie u kogos innego,jezeli znajdziesz jakis inny namiar napisz prosze pozdrawiam mami2 Odpowiedz Link Zgłoś
szpulakasia Re: Usg główki 21.08.03, 13:01 Ja też dostałam adres tej pani doktor a czy coś było nie tak że chcecie powtórzyć badanie?Ja mam zrobione usg u nas w Rybniku ale ponieważ z usg brzucha miałam kłopoty jedno badanie wyszło dobrze drugie źle u dwóch różnych lekarzy dlatego chciałabym to usg głowy powtórzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: Usg główki 21.08.03, 17:53 Badanie wyszlo calkiem dobrze, ale chce dla pewnosci miec powtorzona diagnoze w drugim zrodle. Juz umowilam sie na usg, tez w Rybniku!Niezle jaja, nie? Nie bardzo rozumiem o co chodzi z tym brzuchem i glowka w twoim przypadku (chodzi o twoj brzuch czy dziecka ?)Gdybys chciala wyjasnic zapraszam na priva. Pozdrowienia Rybniczanko mami Odpowiedz Link Zgłoś
szpulakasia Re: Usg główki 22.08.03, 12:27 Chodziło o to że moja mała miała robione usg brzucha i jeden doktor powiedział ze nerki są ok a drugi że w lewej jest powiększona miedniczka i teraz mamy iśc na cystografię więc chciałabym zrobić usg głowy bo na razie mała miała zrobione jeden raz a ma wzmożone napięcie mięśni asymetrię i odgina głowe do tyłu więc chciałabym to skontrolować.Nie za bardzo wiem jak pisać na priva więc podaję mój adres szpulakasia@tlen.pl Pozdarwiam Odpowiedz Link Zgłoś
mama_do_kwadratu Re: Usg główki 21.08.03, 13:56 hej Moim chłopcom, co prawda trzy lata temu, USG główki robiła ŚWIETNA p. doktor Monika Mikulska, która przcowała w Klinice na Batorego w Bytomiu, wiem, że na pieczątce był adres katowicki- Gallusa. Pzw Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczatko Re: Usg główki 22.08.03, 19:09 USG głowy można też zrobić w poradni w Ligocie w Centrum zdrowia Dziecka czy jak to sie nazywa. A my idziemy na usg główki we wtorek do Chorzowa na Drzymały. Oby wszystko było OK. Odpowiedz Link Zgłoś