kotek-3 31.03.08, 00:07 witam wszystkie mamy!czytam duzo na forum o witD ja mieszkam za granica i tutaj sie daje tran !jaka jest roznica i co jest lepsze!do tej pore wydawalo mi sie ze tran a teraz juz nie wiem???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hankaskakanka Re: pytanie o tran 31.03.08, 07:38 Tez miałam pytac o tran. Od kiedy można zaczac podawac? Corka skoczy za 4 dni 4 miesiące. A i jaki polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek-3 Re: pytanie o tran 31.03.08, 16:49 ja uzywam zwykly z apteki ale ten molers tez jest dobry !tylko problem zae bardzo smierdza wiem ze jest tran o smaku cytrynowym i pomaranczowym jak sie skonczy ten moj smierdziuch to napewno kupie ze smakiem!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamadzieci-2 Re: pytanie o tran 31.03.08, 09:02 kiedy kupowałam w aptece wit D3 pan polecił mi własnie tran Moller's, ktory można podawać już maluszkom 6 tygodniowym. Ale wtedy trzeba faktycznie odstawić wit D3. Ale tran wydaje mi się gł. w okresie jesienno-zimowym zresztą wit D3 chyba też. Ja mam małego 10 miesięczniaka i pewnie trzeba zapytać pediatry. A wy co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
damianka5 Re: pytanie o tran 01.04.08, 10:30 mieszkam w UK, tu nie ma w zwyczaju podawania witD,dopiero w tedy gdy lekarz zauważy jakieś problemy. Mojej półrocznej Niuni podaje od paru tyg tran Mollers o smaku cytrynowym, pije ze smakiem. Faktycznie już można zacząć podawać w 6tyg życia. Dla mnie nie tyle istotne jest że ma witD co omege3. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek289 Re: pytanie o tran 18.04.08, 13:07 a.... tran -jest to naturalna witamina D - i jest lepiej wchłaniana przez organizm Odpowiedz Link Zgłoś