pa_yo 03.06.08, 12:52 A wyskoczyła taka niewielka kurzajka na palcu, jakim medykamentem można by ja skutecznie potraktowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nurich Re: Kurzajka - czym potraktować 03.06.08, 13:00 Mój syn miał wyłyzeczkowaną w znieczuleniu miejscowym w gabinecie dermatologicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
tyska_edziecko Re: Kurzajka - czym potraktować 03.06.08, 20:50 Fantastycznie działa sok z jaskółczego ziela (takie drobne żółte kwiatki rosną przy drogach). trzeba kilkakrotnie w ciągu dnia smarować kurzajkę sokiem (żółty - rzuca się w oczy). Sprawdzone!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kerry_weaver Re: Kurzajka - czym potraktować 03.06.08, 21:14 > Fantastycznie działa sok z jaskółczego ziela (takie drobne żółte kwiatki rosną > przy drogach). trzeba kilkakrotnie w ciągu dnia smarować kurzajkę sokiem (żółt > y > - rzuca się w oczy). Sprawdzone!!!!!!! Popieram. Tylko nie zrażaj się brakiem szybkich efektów, u córki kurzajka zniknęła po paru tygodniach od smarowania sokiem z ziela - a już byłam pewna że to nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
pa_yo Re: Kurzajka - czym potraktować 04.06.08, 10:14 tez słyszalam o tym jaskółczym zielu dzieki Odpowiedz Link Zgłoś