aniadzy 14.06.08, 09:24 Moj 3 letni synek wymiotuje a ja chcialabym jakos mu pomuc zeby sie tak nie meczyl czy znacie jakies sposoby na zlagodzenie tego stanu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama26 Re: Wymioty 14.06.08, 10:03 Podobno są dobre czopki homeopatyczne Vomitusheel firmy Heel mam zakupione ale jeszcze nie stosowałam więc nie wiem jak działają, we wskazaniach jest podane : wymioty,nudności kiedy ja poszukiwałam pomocy to właśnie na forum mamy polecały szybkiego powrotu do zdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
kkowalska1 Re: Wymioty 14.06.08, 10:13 ostatnio też to przezywalismy i najlepsza jest odgazowana orginalna cola. i nie zartuję Odpowiedz Link Zgłoś
prezzzes Re: Wymioty 14.06.08, 17:58 Polecam coca-colę, ale pamiętaj, żeby najpierw pozbyć się z niej gazu (odstawić na godzinę, wstrząsając od czasu do czasu). Kiedyś myślałem, że działa dobrze tylko na lekkie zatrucia, ale na wymioty i inne problemy gastryczne również działa. A jeśli nie przejdzie, oczywiście konsultacja pediatryczna... Odpowiedz Link Zgłoś
aniadzy Re: Wymioty 15.06.08, 11:55 Dzieki wam bardzo, wlasnie kupilam leki i cole i bede probowac. Mam nadzieje ze pomoze bo juz nie moge patrzec jak sie meczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Wymioty 15.06.08, 13:17 Kurde, masz mocne nerwy, a nie możesz wezwać lekarza? Wyleczyć trzeba przyczynę. Odwodni Ci się dzieciak. Odpowiedz Link Zgłoś
aniadzy Re: Wymioty 15.06.08, 18:14 U lekarza juz bylam wczoraj ale tylko przepisal mi orsalit i juz myslalam ze jest dobrze i bulo cala noc, ale rano znow wymiotowal. teraz tez byl u mnie lekarz i podejrzewa angine. A nerwy to musze miec mocne bo z tymi lekarzami to trzeba miec. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś