Dodaj do ulubionych

dobry logopeda w Warszawie

30.09.03, 21:31
Witajcie,
Poszukuję logopedy w Warszawie dla dwulatka. A moze ktoś mial kontakt z
Zakladem Audiologii IMiD?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam,
Ania mama Michasia i Weroniki
Obserwuj wątek
    • ania-d Re: dobry logopeda w Warszawie 30.09.03, 23:23
      Miałam krótki kontakt z tym zakładem. Zdecydowanie bardziej przypadł mi do
      gustu Instytut Fizjologii i Patologii Słuchu na Pstrowskiego w Warszawie. To
      pod Hutą Luccini. Badałam tam starszego synka u którego super lekarze z
      Niekłańskiej stwierdzili niedosłuch. Tam przeprowadzono wszystkie badania i
      przynajmniej wiem, że wszystko jest w porządku. Badania są tam wykonywane
      przez różne maszyny i tylko jedno jest subiektywne, tzn. dziecko odpowiada. Na
      pewno przebadam tam też moją córeczkę, która wsześniej była pod kontrolą
      IMiDz. Jeśli Cię stać zrób badanie w ramach Fundacji, bo z kasy chorych jest
      koszmarnie. Cały dzień w poczekalni, dzieci schodzące z oddziału itd. Jeśli
      chodzi o logopedę, to mój synek był najpierw badany w przedszkolu z
      powodu "francuskiego r". teraz czasem słucha go moja kolezanka-logopeda i jej
      oceny są dla mnie najbardziej rozsądne. Ja ją mogę zapytać, czy ona zajmie się
      dzieckiem, bo teraz jednym się zajmuje, ale u nas na Tarchominie. napisz na
      ania-d@gazeta.pl
      Ania
      • anyaa Re: dobry logopeda w Warszawie 03.10.03, 09:32
        Hej,
        Ponawiam swoje pytanie o logopedę. Mamy dwulatków - napiszcie jakie macie
        doświadczenia, czy ktoś korzystał z opieki logopedy nad tak małym dzieckiem?
        Aniu, dziękuję, odezwę się do Ciebie na priva.
        Pozdrawiam,
        Ania mama Michasia i Weroniki
        anyaa@gazeta.pl
      • kleo10 Re: dobry logopeda w Warszawie 03.10.03, 15:28
        Aniu,
        Bardzo zainteresowała mnie Twoja wiadomość. U moejgo synka też zdiagnozowano
        niedosłuch. Chciałabym wybrać się do Instytu Patologi Słuchu na kontrolę. Czy
        przez Fundację, o której wspominasz przyjmują Ci sami lekarze, czy może kogoś
        polecić? Jak trafić do tej fundacji.

Pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka