anyaa 30.09.03, 21:31 Witajcie, Poszukuję logopedy w Warszawie dla dwulatka. A moze ktoś mial kontakt z Zakladem Audiologii IMiD? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam, Ania mama Michasia i Weroniki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania-d Re: dobry logopeda w Warszawie 30.09.03, 23:23 Miałam krótki kontakt z tym zakładem. Zdecydowanie bardziej przypadł mi do gustu Instytut Fizjologii i Patologii Słuchu na Pstrowskiego w Warszawie. To pod Hutą Luccini. Badałam tam starszego synka u którego super lekarze z Niekłańskiej stwierdzili niedosłuch. Tam przeprowadzono wszystkie badania i przynajmniej wiem, że wszystko jest w porządku. Badania są tam wykonywane przez różne maszyny i tylko jedno jest subiektywne, tzn. dziecko odpowiada. Na pewno przebadam tam też moją córeczkę, która wsześniej była pod kontrolą IMiDz. Jeśli Cię stać zrób badanie w ramach Fundacji, bo z kasy chorych jest koszmarnie. Cały dzień w poczekalni, dzieci schodzące z oddziału itd. Jeśli chodzi o logopedę, to mój synek był najpierw badany w przedszkolu z powodu "francuskiego r". teraz czasem słucha go moja kolezanka-logopeda i jej oceny są dla mnie najbardziej rozsądne. Ja ją mogę zapytać, czy ona zajmie się dzieckiem, bo teraz jednym się zajmuje, ale u nas na Tarchominie. napisz na ania-d@gazeta.pl Ania Odpowiedz Link Zgłoś
anyaa Re: dobry logopeda w Warszawie 03.10.03, 09:32 Hej, Ponawiam swoje pytanie o logopedę. Mamy dwulatków - napiszcie jakie macie doświadczenia, czy ktoś korzystał z opieki logopedy nad tak małym dzieckiem? Aniu, dziękuję, odezwę się do Ciebie na priva. Pozdrawiam, Ania mama Michasia i Weroniki anyaa@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kleo10 Re: dobry logopeda w Warszawie 03.10.03, 15:28 Aniu, Bardzo zainteresowała mnie Twoja wiadomość. U moejgo synka też zdiagnozowano niedosłuch. Chciałabym wybrać się do Instytu Patologi Słuchu na kontrolę. Czy przez Fundację, o której wspominasz przyjmują Ci sami lekarze, czy może kogoś polecić? Jak trafić do tej fundacji. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś