luisa111 19.09.08, 09:25 Dziewczyny podawalyscie swoim maluchom ten homeopatyczny lek?Byla poprawa w morfologii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
molla7 Re: Ferrum metalicum 19.09.08, 19:48 lepiej zadaj to pytanie na forum homeopatia. Tutaj nikt o takim leku nie słyszał Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzspecjalista Re: Ferrum metalicum 23.09.08, 22:55 Odradzam. Forum homeopatia jest dla ignorantów. Proponuję nie eksperymentować na dziecku, choć nikt tego prawa rodzicom nie odbiera. Odpowiedz Link Zgłoś
molla7 Re: Ferrum metalicum 24.09.08, 14:39 wypraszam sobie. nie jestem ignorantką. Korzystam z opieki lekarza homeopaty i sobie chwalę. Możesz mieć jedynie słuszność w przypadku podawania leków homeopatycznych na własna rękę za radą anonimowych ludzi z forum. Nie odważyłabym się korzystać li tylko z tych rad. Odpowiedz Link Zgłoś
one.way.ticket Re: Ferrum metalicum 24.09.08, 14:58 Od kiedy ferrum metalicum (czyli po prostu żelazo) to lek homeopatyczny?? W każdym raize moja brała 1,5 m-ca i hemoglobina się trochę podniosła. Nieznacznie ale zawsze coś. Myłyśmy ząbki po każdym podaniu i są bieluteńkie (piszę bo jest przekonanie że po żelazie ciemnieją zęby) Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: Ferrum metalicum 24.09.08, 16:10 pyta dokładnie o lek homeopatyczny Ferrum met. więc taki jest. Nie wiem czy na tym forum ktoś stosował. Poszukaj przez wyszukiwarkę. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
luisa111 Re: Ferrum metalicum 25.09.08, 08:24 Nie znam tego leku powiedziano mi ze to lek homeopatyczny.Dlatego pytam tu na forum.Dziekuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś