Dodaj do ulubionych

eurespal -opinie

07.11.08, 16:08
NIE WIEM CO MYSLEc na jego temat,jedni go polecaja inni nie, a wy co
sadzicie
Obserwuj wątek
    • slonko1335 Re: eurespal -opinie 07.11.08, 16:45
      u nas się sprawdza zawsze.
    • dorotamakota1 Re: eurespal -opinie 07.11.08, 17:02
      U nas nie działa i dodatkowo szkodzisad.
      • kasia8305 Re: eurespal -opinie 07.11.08, 17:43
        U nas ostatnio sprawdził się rewelacyjnie i dzięki niemu obyło się bez antybiotyku.
        • farfalina nigdy juz tego nie podam! 07.11.08, 18:08
          moja corka dostala go pierwszy raz jak miala chyba niespelna rok,zadzialal
          ok.drugiraz dosala majac jakies 2 latka.niestety nigdy nie zapomne tych
          chwil.mala tracila przytomnosc na moich rekach.pediatra w przychodni przy
          dlugotrwalym kaszlu przepisala eurespal,po jednej butelce nic sie nie zmienilo a
          wrecz pogorszylo,poszlam na kolejna wizyte a pani kazala dac druga
          butelke,tewierdzac ze eurespal jest bezpieczny i mozna go podawac bardzo
          dlugo.takim sposobem moja cireczka zostala"zalana"eurespalem.zaczela wymiotowac
          nagle i tracic przytomnosc.jadac do szpitala dzwonilam po karetke aby wypuscili
          naprzeciw bo nie wiem czy dojade.to byl koszmar....nigdy wiecej nie dam
          eurespalu choc opinie ma tez bardzo dobre.my radzimy sobie rowniez bez tego przy
          infekcjach.trzeba trafic na dobrego pediatre.wiem,ze w jakims panstwie eurespal
          jest zakzany
          • dorotamakota1 Re: nigdy juz tego nie podam! 07.11.08, 18:59
            Eurespal jest francuskim lekiem. Do sprzedaży jest dopuszczony tylko we Francji
            i w Polsce.
            farfalina możemy sobie rączkę uścisnąć.
            A kto nie wieży warto poczytać opinni na innych forach internetowych o skutkach
            ubocznych stosowania Eurespalu.
            • farfalina Re: nigdy juz tego nie podam! 07.11.08, 19:08
              witam,
              ja osobiscie coraz czesciej slysze od kolezanek,ze kiedys pediatra im zalecala a
              teraz od jakiegos czasu woli ratowac sie innym lekiem.cos w tym musi byc ale ja
              nie zycze nikomu takich przezyc.po co ryzykowac?tym bardziej,ze coraz czesciej
              juz sie slyszy o slutkach ubocznych
    • 5_monika Re: eurespal -opinie 07.11.08, 19:35
      bez opinii
      nigdy nie podaję więc lekarz nam nie przepisuje, raczej naturalne
      metody wybieramy
      pzdr
      • leli1 Re: eurespal -opinie 08.11.08, 11:38
        lekarze lubia przepisywac ten lek i dzieki temu moje dziecko zażywało go dosc czesto. Efektow pozytywnych nie widzialam, za to teraz kiedy po raz kolejny go zażywał udalo mi sie rozszyfrowac (przy pomocy lekarza) skutki uboczne jakie podczas zażywania (za każdym razem to miał, tylko ja je przypisywałam chorobie).....mianowicie lęki (zwłaszcza w nocy), kołotanie serca (tak mu waliło ze az sie wystraszyłam co sie z nim dzieje) no i oczywiscie brak skutecznosci.
        • jutka79jutka Re: eurespal -opinie 08.11.08, 19:16
          dziękuję za wszystkie opinie, słyszałam ,że eurespal ma skutki
          uboczne ale nie myślałam,że aż takie. to prawda,że lekarze
          przepisują ten lek dosyć często. Pozdrawiam wszystkie mamy i dużo
          zdrówka dla naszych pociech smile
    • beatazet Re: eurespal -opinie 08.11.08, 19:44
      Nam pomógł kilkakrotnie, a raz wymiotowała, wtedy ostawiłam i więcej nie
      podawałam. Ostatnio lekarka zalecała już co innego.
      • minoque77 Re: eurespal -opinie 11.11.08, 18:09
        A co innego zalecila ? Ostatnio lekarka zalecała już co innego.
    • aga2105 Re: eurespal -opinie 11.11.08, 18:36
      U nas zawsze się sprawdza bez żadnych skutków ubocznych. Podaję jak zaczyna kaszleć i po dwóch - trzech dniach ani śladu kaszlu. Jeśli akurat nie mam eurespalu i dam inny syrop (też przepisany przez lekarza) to prawie zawsze kończy się zapaleniem oskrzeli i antybiotykami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka