jutka79jutka 07.11.08, 16:08 NIE WIEM CO MYSLEc na jego temat,jedni go polecaja inni nie, a wy co sadzicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorotamakota1 Re: eurespal -opinie 07.11.08, 17:02 U nas nie działa i dodatkowo szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia8305 Re: eurespal -opinie 07.11.08, 17:43 U nas ostatnio sprawdził się rewelacyjnie i dzięki niemu obyło się bez antybiotyku. Odpowiedz Link Zgłoś
farfalina nigdy juz tego nie podam! 07.11.08, 18:08 moja corka dostala go pierwszy raz jak miala chyba niespelna rok,zadzialal ok.drugiraz dosala majac jakies 2 latka.niestety nigdy nie zapomne tych chwil.mala tracila przytomnosc na moich rekach.pediatra w przychodni przy dlugotrwalym kaszlu przepisala eurespal,po jednej butelce nic sie nie zmienilo a wrecz pogorszylo,poszlam na kolejna wizyte a pani kazala dac druga butelke,tewierdzac ze eurespal jest bezpieczny i mozna go podawac bardzo dlugo.takim sposobem moja cireczka zostala"zalana"eurespalem.zaczela wymiotowac nagle i tracic przytomnosc.jadac do szpitala dzwonilam po karetke aby wypuscili naprzeciw bo nie wiem czy dojade.to byl koszmar....nigdy wiecej nie dam eurespalu choc opinie ma tez bardzo dobre.my radzimy sobie rowniez bez tego przy infekcjach.trzeba trafic na dobrego pediatre.wiem,ze w jakims panstwie eurespal jest zakzany Odpowiedz Link Zgłoś
dorotamakota1 Re: nigdy juz tego nie podam! 07.11.08, 18:59 Eurespal jest francuskim lekiem. Do sprzedaży jest dopuszczony tylko we Francji i w Polsce. farfalina możemy sobie rączkę uścisnąć. A kto nie wieży warto poczytać opinni na innych forach internetowych o skutkach ubocznych stosowania Eurespalu. Odpowiedz Link Zgłoś
farfalina Re: nigdy juz tego nie podam! 07.11.08, 19:08 witam, ja osobiscie coraz czesciej slysze od kolezanek,ze kiedys pediatra im zalecala a teraz od jakiegos czasu woli ratowac sie innym lekiem.cos w tym musi byc ale ja nie zycze nikomu takich przezyc.po co ryzykowac?tym bardziej,ze coraz czesciej juz sie slyszy o slutkach ubocznych Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: eurespal -opinie 07.11.08, 19:35 bez opinii nigdy nie podaję więc lekarz nam nie przepisuje, raczej naturalne metody wybieramy pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
leli1 Re: eurespal -opinie 08.11.08, 11:38 lekarze lubia przepisywac ten lek i dzieki temu moje dziecko zażywało go dosc czesto. Efektow pozytywnych nie widzialam, za to teraz kiedy po raz kolejny go zażywał udalo mi sie rozszyfrowac (przy pomocy lekarza) skutki uboczne jakie podczas zażywania (za każdym razem to miał, tylko ja je przypisywałam chorobie).....mianowicie lęki (zwłaszcza w nocy), kołotanie serca (tak mu waliło ze az sie wystraszyłam co sie z nim dzieje) no i oczywiscie brak skutecznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
jutka79jutka Re: eurespal -opinie 08.11.08, 19:16 dziękuję za wszystkie opinie, słyszałam ,że eurespal ma skutki uboczne ale nie myślałam,że aż takie. to prawda,że lekarze przepisują ten lek dosyć często. Pozdrawiam wszystkie mamy i dużo zdrówka dla naszych pociech Odpowiedz Link Zgłoś
beatazet Re: eurespal -opinie 08.11.08, 19:44 Nam pomógł kilkakrotnie, a raz wymiotowała, wtedy ostawiłam i więcej nie podawałam. Ostatnio lekarka zalecała już co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
minoque77 Re: eurespal -opinie 11.11.08, 18:09 A co innego zalecila ? Ostatnio lekarka zalecała już co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
aga2105 Re: eurespal -opinie 11.11.08, 18:36 U nas zawsze się sprawdza bez żadnych skutków ubocznych. Podaję jak zaczyna kaszleć i po dwóch - trzech dniach ani śladu kaszlu. Jeśli akurat nie mam eurespalu i dam inny syrop (też przepisany przez lekarza) to prawie zawsze kończy się zapaleniem oskrzeli i antybiotykami. Odpowiedz Link Zgłoś