kristii 06.12.08, 16:33 Drogie Mamy proszę o radę : czy syrop Pyrosal można podać dziecku, które jest przeziębione?Jest skuteczny?Dodam,ze córeczka ma 2 lata 8 miesięcy.Dawałyście go swoim dzieciom? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obyoby10 Re: Syrop Pyrosal 06.12.08, 17:04 Moja córcia ma cztery lata i często jej dawałam Pyrosal - pierwszy raz jak miała rok, zdaje się. Skuteczny i smaczny. Sama tez go biorę, gdy łapię przeziębienie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka79-1979 Re: Syrop Pyrosal 06.12.08, 20:15 ja go też zawsze stosuję dla dzieci przy przeziębieniu ale nie pamiętam czy lekarz mi go zalecał nawet wcześniej niż jak miała roczek, ale to tu jest nieistotne, jest dobry przy przeziębieniach. Odpowiedz Link Zgłoś
brunette23 Re: Syrop Pyrosal 06.12.08, 20:58 pyrosal działa przeciwgorączkowo ale też przeciwzapalnie czyli ogólnie rzecz biorąc pomocniczo przy przeziębieniach, podaję go córce od pierwszego przeziębienia które miała mając 7 miesięcy przy każdym przeziębieniu (nasz stały zestaw to cebion, calcium i pyrosal, przy czym pyrosal zwykle tylko w pierwszych trzech dniach przeziębienia), teraz najważniejsze: nigdy przeziębienie nie było u niej niczym więcej niż zwykłym katarem, poza predyspozycjami organizmu do nie przechodzenia kataru w nic więcej (na szczęście) myślę że działanie przeciwzapalne pyrosalu ma odegrało tu swoją rolę, nasza pediatra takie działanie potwierdza... pozdrawiam serdecznie i zdrówka zyczymy! Odpowiedz Link Zgłoś
kristii Re: Syrop Pyrosal 07.12.08, 17:42 Drogie Mamy Bardzo Wam dziękuję za rady.Zaczęłam wczoraj podawać córeczce ten syrop + witaminy i jak na razie jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: Syrop Pyrosal 06.12.08, 20:50 dawalam zanim corka skonczyla roczek.Skuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
bafami Re: Syrop Pyrosal 06.12.08, 21:20 Własnie go podaje 4 miesiecznemu synowi - przepisany przez pediatrę Odpowiedz Link Zgłoś
mim100 Re: Syrop Pyrosal 06.12.08, 21:28 podaję przy przeziębieniach chyba od 6 miesiaca dziewczynki bardzo go lubią Odpowiedz Link Zgłoś
nadrugiemiania Re: Syrop Pyrosal 07.12.08, 17:59 Moja córka po Pyrosalu wymiotuje. Odpowiedz Link Zgłoś