asik1979.pl 17.12.08, 00:11 dzisiaj u mojego dziecka z tylu glowki na lini uszka wyczulam powiekszony wezel czy ktoras z was spotkala sie z czym takim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiwak1 Re: guzek 17.12.08, 12:01 Tak, moje dziecko często ma powiększony węzeł przy uszku i za każdym razem kiedy jesteśmy u lekarza mówię o tym. Lekarz twierdzi ,ze powiekszone węzły sa przy częstych przeziebieniach ( tak jest w przypadku mojej 3,5 letniej córki). Pamietam że jak córcia miała około roku,to pierwszy raz sie z tym spotkałam. Później zniknęło. A teraz znowu, ale my mamy problem z oddychaniem i moje dziecko oddycha ciągle buzia dlatego to moze być przyczyną. Odpowiedz Link Zgłoś
alexalan Re: guzek 17.12.08, 15:53 Mój starszy syn tez ma ,robiliśmy morfologie z rozmazem,obserwuję to już dobre półtora roku,lekarz twierdzi że to po infekcjach,młodszy syn ma od urodzenia,taka ich natura a ja siwieję na samą myśl o węzłach chłonnych a sama mam taką kulkę po przebytych anginach, Odpowiedz Link Zgłoś