artin55 19.06.09, 13:48 WITAM. MAM PYTANIE CZY KTOŚ ZNA KTOREGOŚ Z LARYNGOLOGÓW NA UL SIENNEJ??? SZCZEGOLNIE DR RZENDOWSKĄ ????( RZĘDOWSKA NIE WIEM JAK SIE PISZE) I MOZE COS POWIEDZIEC NA JEJ TEMAT . Z GÓRY DZIĘKUJE I POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorek3 Re: Laryngolodzy na ul. Siennej 60 opinie!!!!!!!! 19.06.09, 17:02 Akurat tej lekarki nie znm, chodzę z dziećmi do innej (dr Batory) od klku lat i jestem bardzo zadaowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
artin55 prosze o jakąs rade 19.06.09, 18:51 no własnie niestety juyz po fakcie dowiedzialam sie przypadkiem o tej pani doktor Batory ze jest dobra lekarka. Ale niestety jestem zapisana do doktor Rzendowskiej i jedyne co wyczytalam zeby uwazac na starsza pani laryngolog.. ( i mam dziwne przeczucia ze to ta moja) A jak myslicie czy nie było by glupio zeby zadzwonic tam do rejestracjii i odwolac wizyte i zapisac sie do dr. Batory?? i jakiej użyć wymówki przez tel żeby ja przepisac bardzo prosze o jakieś rady.. Dlatego chciała bym wiedzieć bo mam niesyety uraz do lekarzy z penych wzgledów i juz wolalam nie narażać córki na kolejnych złych lekarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
dorek3 Re: prosze o jakąs rade 19.06.09, 22:01 Nie tłumacz się tylko poproś o zmianę. Uprzedzam że terminy mogą być dośc odległe, bo tej naszej walą tłumy. Ale to najlepszy lekarz jakiego spotkałam. Nie tylko jako laryngolog, ale wogóle. Jest niesamowicie zaangażowana, zainteresowana, pomocna bardziej niż normalnie sie oczkuje. Mam dwoje dzieci z problemami usznymi. Jeden został wyprowadzony na prosta i od ponad roku jest super; z drugim jazdy się zaczęły w tym roku (4 zapalenia ucha) i będzie cięty migda. Dzieki tej lekarce termin dostaliśmy za 2 miesiące beż żadnego proszenia się. Odpowiedz Link Zgłoś