rybusie 07.09.09, 16:34 Co dobrego polecacie na gardło dla dziecka 3lata i 5 miesięcy?? Stosowałam septolux ale nie bardzo pomaga,może znacie cos do ssania?? Z góry dziękuję za podpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamajulki05 Re: Coś na gardło?? 07.09.09, 17:20 Mojemu dziecku zawsze pomaga hascosept do pryskania,tantum verde w sprayu tez dobre,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kerry_weaver Re: Coś na gardło?? 07.09.09, 20:46 Chlorchinaldin do ssania/tantum verde do psiukania. Odpowiedz Link Zgłoś
m_oments Re: Coś na gardło?? 07.09.09, 20:54 tantum verde, ale u nas psikanie nie przechodzi, mały dostaje 1/3 lub pół tabletki do ssania Odpowiedz Link Zgłoś
rybusie Re: Coś na gardło?? 08.09.09, 12:46 septolux to to samo co tantum verde i moja córeczka też nie bardzo chce psiukac i chyba dlatego nigdy jej nie pomagało.Dzięki za odpowiedzi,może spróbuje w pastylkach do ssania ten septolux tylko nie wiem czy można takim małym dzieciom.Tak ogólnie to pani w aptece powiedziała ze mało robią dla takich dzieci do ssania bo moga się zakrztusicMoja córeczka woli do ssania bo one smakuja jak cukierki i trzyma w buzi jak cukierek aż sie rozpuści. Odpowiedz Link Zgłoś