Dodaj do ulubionych

AZS, bielizna Derma Silk

09.04.10, 09:59
czy ktoś używał takiej bielizny? Co za ceny! Czy te produkty są warte tej ceny?
Obserwuj wątek
    • iin-ess Re: AZS, bielizna Derma Silk 09.04.10, 09:59
      nie dałam linka
      www.dermasilk.pl/category/Dzieci,i.html
    • oliwkawawa Re: AZS, bielizna Derma Silk 09.04.10, 10:23
      a wiesz że jest tutaj coś takiego jak wyszukiwarka? i działa, właśnie
      sprawdziłam...
      było już o tym nie raz....
      forum.gazeta.pl/forum/w,578,105396654,,Dermasilk.html?v=2
      forum.gazeta.pl/forum/w,578,88801611,,DermaSilk_czy_ktos_probowal_tych_ubranek_.html?v=2
      • iin-ess Re: AZS, bielizna Derma Silk 09.04.10, 13:23
        dziękuję. W takim razie można skasować watek.

P.S. Można było bez tej złośliwości..
    • dermaclothes Re: AZS, bielizna Derma Silk 15.08.16, 22:41
      Polecam bawełniane ciuszki, najlepiej w jasnych kolorach. Bawełna jest przyjemna w noszeniu, a ta z nanosrebrem jest antybakteryjna. Polecam sprawdzic ofertę firmy Derma Clothes. Bielizna ta wykonana z czystej bawełny, pozbawionej barwników i wybielaczy, z dodatkiem jonów srebra, które są zabójcze dla alergenów i bakterii Bielizna specjalnie zaprojektowana z myślą o chorych na azs, m.in. brak metek, „schowane” szwy. Bielizna ta bardzo pomogła bliskiej osobie w walce z azs. Polecam. www.bieliznadlaalergikow.pl/
    • mojaolka Re: AZS, bielizna Derma Silk 12.09.16, 20:05
      dermasilk i inna odzież na AZS w sklepie dla alergika www.alsos.pl/k/205/odziez-dermasilk-dzieci
      • zawszeokrokprzedastma Re: AZS, bielizna Derma Silk 19.09.16, 12:08
        O to tylko potwierdza, że to jest marketing szeptany, kolejny wpis. Tym razem przy dermasilku. Pozdrawiam.
        • mojaolka Re: AZS, bielizna Derma Silk 19.09.16, 22:35
          Nazywajcie to jak chcecie ja ich zawsze będę polecać i nikt mi tego nie zabroni a glownie dermasilk i mokre opatrunki wasze nieszczęsne rękawiczki niby dla atopikow miałam je to do dziś mam koszmary jak wygladala skora mojej corki i pewnie dlatego nie mają waszych sponsorowanych produktów i bardzo dobrze ze nie oferują waszego całego evolonu, że jeszcze nikt się za to nie wziął abyście zaprzestali to sprzedawać i szkodzić dzieciakom,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka