anik-aja 11.08.11, 12:53 co o tym sadzicie?czy ktoraz z was dawala dziecku bo slyszalam,ze jest dobry na alergie.dziekuje za odp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-kasia27 Re: Alveo(Akuna)-pyt??? 11.08.11, 13:43 Bardzo dobry! Zawiera sporo silnych alergenów, więc alergia po tym może być super. ALE DLACZEGO CHCESZ, ABY TWOJE DZIECKO MIAŁO ALERGIĘ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
agnys29 Re: Alveo(Akuna)-pyt??? 11.08.11, 13:56 e-kasia27 - ja w całkiem innym temacie. Chciałabym do Ciebie napisac maila, zauważyłam że masz sporą wiedze na temat alergii. Szukam pomocy gdzie tylko można dlatego moze potrafiłabyś mi odpowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
e-kasia27 Re: Alveo(Akuna)-pyt??? 11.08.11, 14:53 Napisz na forum, na pewno odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinahamerlak Re: Alveo(Akuna)-pyt??? 08.09.14, 21:49 Są potwierdzone przypadki, kiedy właśnie Alveo pomogło na alergię. Odpowiedz Link Zgłoś
anik-aja Re: Alveo(Akuna)-pyt??? 13.08.11, 12:53 moja coreczka ma alergie na pare produktow i dowiedzialam sie od mojej kol.ze wlasnie tym alveo wyleczyla z alergii swoja corke ktora byla wieksza alergiczka niz moja corka wiec zadalam pyt.co na to inne mamy?jakie mialy doswiadcz.z tym preparatem bo tani nie jest a co wiecej opinii to zawsze lepiej niz jedna Odpowiedz Link Zgłoś
e-kasia27 Re: Alveo(Akuna)-pyt??? 13.08.11, 14:29 Alergii nie da się wyleczyć. Jak się człowiek urodzi alergikiem, to będzie nim do końca życia. Ale objawy alergiczne w ciągu życia mogą się zmieniać, mogą pojawiać się i znikać w różnych okresach życia. U niemowląt są to najczęściej kolki, ulewania, biegunki, AZS, które zanikają na ogół najpóźniej do trzeciego roku życia. Potem pojawiają się głównie objawy ze strony układu oddechowego - katar, anginy, zapalenia zatok, uszu, oskrzeli, płuc, przerost migdałów. To że u dziecka jakieś objawy zanikły nie oznacza wyleczenia z alergii i na pewno żaden specyfik się do tego nie przyczynił, to był po prostu zbieg okoliczności. Gdyby się przyjrzeć bliżej dziecku koleżanki, to z pewnością ma ono teraz inne objawy alergii, ale koleżanka nie jest świadoma tego, że to objawy alergii. Zamiast szukać sposobu na wyleczenie tego, czego wyleczyć nie można, skup się na tym, aby dokładnie zapoznać się ze wszystkimi objawami alergii i naucz siebie i dziecko żyć z alergią unikając alergenów, tak aby zawsze być zdrowym i aby alergia nie utrudniała życia. Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Szkoda na to pieniędzy 13.08.11, 23:01 Wystarczy poznać skład /czytałaś?/, żeby się dowiedzieć, że wszystkie składniki dostaniesz w aptece za 1/4 ceny. Mój mąż kupił robiąc komuś przysługę, efek żaden. No jak już ktoś napisał alergii nie da się wyleczyć Odpowiedz Link Zgłoś
jolam1221 Re: Szkoda na to pieniędzy 16.08.11, 12:49 Uważam że Alveo to bardzo dobry produkt o czym sama się przekonałam. Co do alergii to być może nie można całkowicie wyleczyć ale można skutecznie złagodzić objawy. Własnie dzięki Alveo jest to realne. Serdecznie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
paulinahamerlak Re: Szkoda na to pieniędzy 16.12.14, 19:00 Tylko, że tak skomponowanego preparatu nie jesteśmy sami zrobić z dostępnych ziół w aptekach. Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: Szkoda na to pieniędzy 26.12.14, 13:33 Identycznego składu nie otworzysz, ale biorąc pod uwagę na jakie pieniądze naciągają sprzedawcy za produkt ziołowy wolę mieszankę z aptek. Odpowiedz Link Zgłoś