Dodaj do ulubionych

test Bicom na spiaco

29.10.11, 22:46
Jak myslicie ma znaczenie czy dziuecko bedzie spało czy nie podczas tego badania?? Ma 17 msc i na widok obcych troche fika szcególnie obcych z grupy bialy fartuch wiec wymysliłam ze pojade tam wózkiem jak bedzie spac. Obawiam sie ze na zywca nie da sobie tej rączki aby dotykała ja jakas obca osoba.
Obserwuj wątek
    • e-kasia27 Re: test Bicom na spiaco 30.10.11, 18:29
      Nie, nie ma to żadnego znaczenia, czy dziecko będzie spało, czy nie.
      Ba... możesz nawet pojechać bez...dziecka, skuteczność tego badania będzie wtedy dokładnie taka sama.

No i po co na taką durnotę wydawać pieniądze i jeszcze stresować niepotrzebnie takiego maluszka?
      Przecież na jednej wizycie się nie skończy, bo potem będą chcieli go odrobaczać, odczulać, zmieniać mu polaryzcję itd.itp. itd. itp. itd. itp......

A wszystko płatne w setkach przy zerowej skuteczności.
      No i chyba nie masz zamiaru truć dziecka "lekarstwami", które oprócz zabiegów zalecą do kupienia (oczywiście u nich!)???????????
      • amelkalexi E-Kasiu... 31.10.11, 18:38
        wszystko ładnie, pięknie...ale dlaczego tyle jadu???
        Zadała pytanie...typowej ciągle zamartwiającej się matki...
        Wystarczy odpowiedzieć, czy można, czy nie...a czy to wszystko mądre...to już inna para kaloszy.
        Twoja odpowiedź niestety też zbyt pouczająca nie jestuncertain
      • mere.trix Re: test Bicom na spiaco 02.11.11, 11:16
        Najlepiej siedzieć z założonymi rękoma, ładować "cudowne apteczne leki" w dziecko i wierzyć święcie niedouczonym lekarzom, tak to jest zdecydowanie lepsze.
        To ja decyduje czy wydam pieniądze w aptece czy gdzie indziej - po wielu doświadczeniach z lekarzami wole gdzie indziej
    • kruffa Re: test Bicom na spiaco 02.11.11, 12:46
      Nie ma znaczenia, bo to "bujda na resorach".
      Dać sobie spokój. Ja też kiedyś w desperacji poszłam na 2 takie badania - do 2 różnych polecanych miejsc. Z perspektywy czasu - szkoda czasu, nerwów i pieniędzy.
      Lepiej poszukać naprawdę dobrego lekarza alergologa.

Kruffa

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka