mel-laa
26.02.15, 21:47
Hej!
Piszę do Ciebie bo mam syna alergika z fatalną skórą i natknęłam się dziś na Twój wpis (już nie pamiętam jak ale wywnioskowałam, że jesteś z Trójmiasta). Moje dziecko również nie toleruje wielu pokarmów i jestem na początku drogi diagnostyki. Moje dziecko nie może jeść pszenicy, marchwi, kakao, orzechów, sezamu, ryżu, podejrzewam kukurydzę itd aż mi się wyliczać nie chce...Chciałabym go zdiagnozować w kierunku celiakii i dziś nawet dostałam skierowanie do poradni gastroenterorlogicznej ale niestety nie wiem gdzie z tym uderzyć- może polecisz mi gdzie Ty robiłaś to badanie i czy polecasz to miejsce? Czytałam, że dr J Brodnicki jest dobry ale on chyba tylko prywatnie?
Do tej pory byłam z nim raz na diagnostyce na Polankach i niewiele tam zdiagnozowali, parę razy byłam w przychodni alergicznych chorób skóry UCK- tam dr S. upiera się przy kontaktowej bo skóra jest w miarę ładna - pech chce, że podczas wizyt syn miał lepsze dni - a niestety wpadki mi się zdarzają i to często bo ciągle szukam alergenów...Napisz mi proszę do kogo chodziłaś. Mnie zależy na diagnostyce...Aha czytałam, że robiłaś food detective- polecasz? Odpisz mi proszę na maila gazetowego w wolnej chwili.