Dodaj do ulubionych

wózki firmy Mikrus

16.12.04, 11:05
Proszę o opinie na temat wózków firmy Mikrus.Czy któraś zWas ich używała?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • gosia.mama.wojtusia Re: wózki firmy Mikrus 17.12.04, 17:49
      ma moja kolezanka,fatalny,po 4 mies uzytkownaia stelaż złamał sie w pół
      • tygisek Re: wózki firmy Mikrus 18.12.04, 02:01
        ja nie jestem ekspertem, ale mam mutsy'ego, moja kolezanka zachorowala na mutsy,
        ale chciala wydac mniej kasy na wozek tego typu i wynalazla mikrusa alu
        costam...zrobionego na wzor muts'ego....tylko ze wykonanie pozostawialo wiele do
        zyczenia....zrezygnowala z zakupu...mysle ze z korzyscia kupila x-landera (wozek
        w innym typie)....
        ale jak wspomnialam, ekspertem nie jestem...

pozdrawiam,
        tygisek
        • bioo Re: wózki firmy Mikrus 18.12.04, 20:07
          My uzywamy Mikrusa od pół roku i jestem baaaardzo zadowolona, pojemny, Miękkie
          zawieszenie, łatwy w prowadzeniu, a codziennie spaceruje po okol 4-5 godz. więc
          jest dość uzytkowany, do tego codzienne zakupy w koszu na dole, i gdybym miała
          wybierac, drugi raz tez pewnie kupiłabym Mikrusa. pewnie powiedzie, ma to
          chwali, pewnie tak jest, ale szczerze jestem baaaardzo zadowolona, i moja
          córeczka też.
          • mama_pinki Re: wózki firmy Mikrus 18.12.04, 22:19
            mam taki wózek, szkoda pieniążków na to
            • glory77 Re: wózki firmy Mikrus 07.01.05, 10:45
              mama_pinki napisała:

> mam taki wózek, szkoda pieniążków na to

podbijam wątek, bo też jestem zainteresowana wózkiem mikrus alu sprint. Mamo
              pinki, czy możesz napisać coś więcej, jakie ma wady/zalety i dlaczego szkoda
              pieniążków. Mam jeszcze troche czasu na zakup wózka, może zmienie jeszcze
              decyję. Czekam na odpowiedź.

glory77&wiercipiętek
              • mama_pinki Re: wózki firmy Mikrus 07.01.05, 12:46
                nie mam modelu alu sprint inny tej firmy spacerowy przystosowany do niemowlaka
                czyli dodatkowe nosidło inne przydatne gadżety przede wszystkim i przydał się
                tylko do malutkiego dziecka jako spacerówka jest do bani, żle wyważony niby
                przekładana rączka tak żeby jak to przy spacerowkach dziecko jechało przodem
                ale po przełożeniu nie da sie go prowadzic. Raczka znajduje sie w takiej
                pozycji że albo trzeba prowadzic wózek wychylając się nienaturalnie do przodu,
                albo ryzykowac tym że przypadkowo złoży sie wózek z dzieckiem w środku,
                Ponieważ rączka do składania wozka jest na dole i uruchamia sie ją nadepnięciem
                a przy tym jest tak wysunieta, że przy spacerze wystarczy moment nieuwagi albo
                chęc rozprostowania kregoslupa i wypadek gotowy. Nie wspominam juz o poszyciu
                które sie rozleciało bardzo szubko to chyba był nawet pierwszy spacer. I warto
                zwrocic uwage na ekspresy jesli sa plastikowe to mur beton sie rozleca. Pisałam
                o swoich problemach do firmy ale totalnie mnie olano byc moze nastepne produkty
                tej firmy sa lepsze ale ja nie polecam bo wozek kupiony pod koniec ubieglego
                roku a wszystkie wady ujawnily sie na pierwszych spacerach i sa to wady
                niereklamacyjne. A jeszcze hamulce sa na cztery kola ale zaden nie dziala
                czesci sie tak przesuwaja ze trzeba chodzic z mlotkiem o ustawiac na swoim
                miejscu zeby haczyly. Dobre firmy dbaja o wizerunek od pierwszych produktow a
                to na pewno nie jest dobra firma.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka