miranda.gard Re: kwestionariusz alergika 06.11.04, 00:12 BARDZO proszę o kwestionariusz, babcia chyba mnie podejrzewa,że chcę Groszka głodem zamożyć a ja muszę opanować tą wysypkę zanim doprowadzę go do astmy mój adres: miranda.gard@interia.pl Dzięki Wielkie Odpowiedz Link Zgłoś
magmicha Re: kwestionariusz alergika 06.11.04, 13:58 Partycjo, Bardzo prosze o taki kwestionariusz, bo wlasnie okazlo sie, ze moj synek jest uczulonu i to dosc mocno na wiele produktow, m.in. na mleko, jaja gluten i wiele warzyw i owocow. Moj adres to : magdamichalak@wp.pl pozdrawiam i dziekuje magda Odpowiedz Link Zgłoś
dziubki3 Re: kwestionariusz alergika 06.11.04, 22:18 Witam, i bardzo poproszę o taki kwestionariusz, ma nadzieję że pomoże. dziubki3@gazeta.pl pozdrawiam i dziękuję Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
aniaimax Re: kwestionariusz alergika 07.11.04, 22:12 Witam ja również proszę o kwestionariusz. Mam nadzieję, że pomoże mojemu synkowi. aniaimax@gazeta.pl Dziękuję Ania Odpowiedz Link Zgłoś
mattylda Re: kwestionariusz alergika 09.11.04, 07:57 ) Ja też! Ja też poproszę! I podziwiam za wytrwałość w rozsyłaniu Pozdrawiam! Matylda Odpowiedz Link Zgłoś
pklarecka Re: kwestionariusz alergika 12.11.04, 22:03 Czy również możemy poprosić o ten kwestionariusz: pklarecka@gazeta.pl Wydawało mam się, że wszystki idzie dobrze, aż ty nagle nawroty wysypki. Patrycja i Staś Odpowiedz Link Zgłoś