08.06.16, 16:04
cześć,

jestem właśnie w fazie testowania kosmetyków tej firmy, mój synek ma skazę białkową i próbowałam wielu kosmetyków. Musze przyznać ze Allerco kusi dobra cena, innowacyjnoscia i switnie nawilza skóre. Krem do pielegnacji skóry jest wydajny a plyn do kapieli nawilza i koi drobne ranki.

Polecam
Obserwuj wątek
    • lidek0 Re: Allerco 08.06.16, 20:06
      Nie widzę związku między skazą pokarmową a kosmetykami. My używaliśmy Bubchen, Sanosan, Nivea i wszystkie się sprawdziły u alergika.
    • madziulka282 Re: Allerco 10.06.16, 19:39
      #Allerco #DbaODelikatnaSkore #Od1dniaZycia #AllercoEmolienty
      Właśnie mam okazję testowania z synkiem kosmetyków allerco emulsji do kąpieli i maści na odparzenia. Po kilku użyciach zauważyłam różnicę. Skóra ciała po kąpieli jest gładsza, delikatna w dotyku, gładka zaczerwienienia zniknęły. Pupa po zastosowaniu kremu na odparzenia jest gładsza bez zaczerwienienia. Jednym słowem plusy.Polecam
      • maria_biala Re: Allerco 26.06.16, 17:12
        Też właśnie testuję płyn do kąpieli i krem przeciw odparzeniom Allerco.
        Na te upały krem jest świetny nie tylko dla malucha ale i dorosłemu przyniesie ulgę.
        Szybko się wchłania. Koi i goi.
    • karioka1990 Re: Allerco 15.06.16, 20:49
      Ja stosuję Allerco dla swojego dziecka o bardzo wrażliwej skórze . Kosmetyki są dobrze tolerowane i nawilżają skórę dziecka na długi czas.
    • inspiredwithlife Re: Allerco 24.06.16, 12:12
      Cześć
      Ja również mam przyjemność testować kosmetyki firmy allerco. Moje córki mają obie problemy skórne jedna AZS, druga ŁZS. Emulsja allerco sprawdziła się rewelacyjnie. Jest bardzo wydajna i dobrze nawilża suchą i podrażnioną skórę. Dziewczynki po kilku kąpielach w emulsji już się nie drapią tak jak wcześniej. Śpią dzięki temu spokojnie a rano nadal czuć że ich skóra jest jedwabiście gładka.
      Krem na odparzenia nie sprawdził sie tak dobrze na samą pupę młodszej córki. Nie zauważyłam większej różnicy jak po stosowaniu innych tego typu produktów. Za to na NIEDOSKONAŁOŚCI na twarzy świetnie działa i nie po wypryskach nie zostają blizny. Sumując jest świetnym, dobrze działający i delikatnym dla wrażliwej skóry produktem na wypryski.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka