cedex 08.11.05, 09:04 Kogo polecacie na Działdowskiej - chodzi mi o wizytę w Fundacji ( odpłatną). Czy od razu zapisać się do Zawadzkiej prywatnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxxinkaxxx Re: Działdowska 08.11.05, 12:26 od razu do Z. ale to tylko absolutnie subiektywna opinia, poparta osobistym doswiadczeniem- czyli strata pieniedzy i czasu u innych lekarzy Odpowiedz Link Zgłoś
kruffa Re: Działdowska 08.11.05, 13:01 Też tak uważam. Tym bardziej, że chyba w Fundacji dr. Zawadzka też ma chyba komplet. Kruffa Odpowiedz Link Zgłoś
dorismam Re: Działdowska 08.11.05, 13:47 Ja z osobistego doświadczenia polecam prof. Kulusa (ale to musi być przypadek z rodz. cięższych)lub dr. Krauze. Odpowiedz Link Zgłoś
jaskag Re: Działdowska 15.11.05, 22:42 dr Zawadzkiej już nie ma na Działdowskiej - nie pracuje już w tym szpitalu ani nie przyjmuje w tamtejszej fundacji. Wiem, bo byłam tam dwa tygodnie temu i pani w rejestacji powiedziała, ze Zawadzkiej nie ma już na Działdowskiej i na tablicy z nazwiskami alergologów z Fundacji też jej nie było. jaska Odpowiedz Link Zgłoś
aggula Re: Działdowska 16.11.05, 00:57 Nie rozumiem... W ubiegłym tygodniu byłyśmy na Działdowskiej z moją małą na oddziale u dr Z. właśnie, a dziś był u niej mój mąż by odebrać wyniki badań itp też na oddziale C na Działdowskiej. Natomiast na tablicy z nazwiskami alergologów Fundacji fakt jej nie ma. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
kruffa Re: Działdowska 16.11.05, 07:29 W szpitalu pracuje - jest pracownikiem naukowym AM. Może jej nie być w przychodni, albo tak mówią, bo od dawna nie przyjmowała już nowych pacjentów. Miała ich już tam tylu, że i tak było to pewnie kilka razy wiecej niż powinna miec. W gabinecie prywatnym czeka się u niej normalnie 1-1,5 miesiąca na wizytę, a co dopiero w takiej przychodni. Kruffa Odpowiedz Link Zgłoś