zabeczka73 30.05.06, 15:29 Czy ktoś używał tego lekarstwa? Proszę o opinię. Jak długo trzeba używać by przyniósł efekty? Lekarka powiedziała, że najmniej 5 tygodni. Dziecko ma 3,5 roku. zabeczka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabeczka73 Re: singularis 31.05.06, 16:46 Chodzi mi o lek singulair 4. Ktoś go zna? zabeczka Odpowiedz Link Zgłoś
dagu75 Re: singularis 31.05.06, 21:54 Moja córeczka brała. Dwa miesiące. Pomógł dość szybko, ale dla podtrzymania efektu wzięła drugą serię. Jest niesterydowy. Można go stosować długo. Moja córeczka ma 4 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
asiawaw Re: singulair 02.06.06, 10:16 Moja córeczka ma 4 i pół roku. Zaczęła go brać chyba jak miała ok. dwóch lat. Miała duszności i ten lek zalecił jej pulmunolog, teraz ma je rzadziej. Singulair bierze praktycznie przez cały okres pylenia, dodatkowo Zyrtec i czasami Flixotide wziewnie. Dzieki temu normalnie funkcjonuje, chociaż wszędzie chodzimy z Berodual'em w kieszeni, tak na wszelki wypadek. Córeczka ma astmę wczesnodziecięcą. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_nie Re: singularis 02.06.06, 10:49 Kajetan bral przez 3 mies po 3 tygodniowym zapaleniu pluc... J&K ------------------------------ Quand le doigt montre le ciel, l'imbécile regarde le doigt. Odpowiedz Link Zgłoś
anja.t Re: singularis 02.06.06, 13:59 Moja córka bierze już rok, z mała przerwą. Ma teraz 3 lata i niestety strasznie kaszle pomimo brania Singularu 22 czerwca mamy wizytę u alergologa. Odpowiedz Link Zgłoś