Gość: zet IP: *.acn.pl 03.05.04, 21:03 zdawał ktoś, jeśli tak to jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sferka Re: Egzamin językowy w MSZ 04.05.04, 08:49 Ze 2-3 lata temu przeglądałam test z egzaminu MSZ i wydawał mi się trudny strasznie. A na pewno trudniejszy niż FCE, które podobnie jak egzaminy resortowe dopuszcza np. do postępowania kwalifikacyjnego na urzędnika mianowanego. Odpowiedz Link Zgłoś
fawlty Re: Egzamin językowy w MSZ 04.05.04, 14:18 trudny a przygotowana bylam naprawde pozadnie - ale za to jaka satysfakcja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ul;a Re: Egzamin językowy w MSZ IP: 81.15.254.* 04.05.04, 21:35 na jakim poziomie jest ten egzamin????/ gdzie mozna zobaczyc testy??????? co daje taki egzamin??? dziekuje za odpow Odpowiedz Link Zgłoś
allessia Re: Egzamin językowy w MSZ 05.05.04, 12:49 Dla mnie byl latwy, zdawalam bez wczesniejszego przygotowywania sie i nie bylo problemu, tyle tylko ze okazal sie potem kompletnie nieprzydatny... jesli nie potrzebujesz go w jakims konkretnym celu lepiej zdawac egzaminy Cambrige lub LCCI. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś