szara_mysz1 15.06.06, 21:21 lovela, jelp, płatki? co uzywacie? wpisujecie się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamazosi7 Re: lovela, jelp, płatki? co uzywacie? wpisujecie 15.06.06, 22:15 lovela Odpowiedz Link Zgłoś
2barb Re: lovela, jelp, płatki? co uzywacie? wpisujecie 16.06.06, 00:26 przez pierwszy rok były tylko płatki, a teraz jest jelp (klasyczny bez środka zmiękczającego, bo uczula) i płuczemy w cocolino - białym Odpowiedz Link Zgłoś
dawn7 Re: lovela, jelp, płatki? co uzywacie? wpisujecie 16.06.06, 09:22 Jelp i płatki - jak wyjdzie, bo po jednym i po drugim jest tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
tatamka Re: lovela, jelp, płatki? co uzywacie? wpisujecie 16.06.06, 09:50 jelp ze zmiękczaczem, na razie nie widać zmian Odpowiedz Link Zgłoś
mamaku Re: lovela, jelp, płatki? co uzywacie? wpisujecie 16.06.06, 12:34 Po loveli było tragicznie... Potem były płatki mydlane i Jelp, a traz (Mikołaj ma 6 lat) zwykłe proszki i płyny do zmiękczania i jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
kruffa Re: lovela, jelp, płatki? co uzywacie? wpisujecie 16.06.06, 12:43 na poczatku płatki a potem Lovela w płynie. Kruffa Odpowiedz Link Zgłoś
kea Re: lovela, jelp, płatki? co uzywacie? wpisujecie 16.06.06, 13:40 płatki mydlane, Lovela w płynie Odpowiedz Link Zgłoś
aa.zz Re: lovela, jelp, płatki? co uzywacie? wpisujecie 16.06.06, 17:10 płatki,a jak trochę podrośnie, spróbuję loveli lub lelpa.była już lovela, odstawiłam,ale nie wiem czy uczulała, bo wyeliminowałam kilka rzeczy jednocześnie. Mama Filipka Odpowiedz Link Zgłoś
kasia9641 Re: lovela, jelp, płatki? co uzywacie? wpisujecie 16.06.06, 19:47 Do ok. 18 miesiąca tylko płatki, szare mydło, a później (i do chwili obecnej) Persil sensitive (ten biały) i odpukać jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
dagu75 Re: lovela, jelp, płatki? co uzywacie? wpisujecie 16.06.06, 22:41 teraz dzidziuś, jelp do płukania. Wcześniej był tylko jelp Odpowiedz Link Zgłoś
chalsia Re: lovela, jelp, płatki? co uzywacie? wpisujecie 19.06.06, 00:31 tylko Lovella do białych rzeczy. Ta do kolorów uczula, Jelp tez. Chalsia Odpowiedz Link Zgłoś
mamamikolaja7 Re: lovela, jelp, płatki? co uzywacie? wpisujecie 19.06.06, 13:39 Do 8 miesiąca używałam jelpa, potem przypadkiem wyprałam w Vizirze, w którym pierzemy nasze rzeczy i okazało sie że jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
abumba Lovela 19.06.06, 18:10 Hej! Na początku prałam w Bobasie, potem w Jelpie zwykłym i ze środkiem zmiękczającym ale najlepiej odpiera nasze plamy i czuć,że ubranie jest czyste-a nie jak po bezzapachowym Bobasie. Odpowiedz Link Zgłoś
wronka8 Re: lovela, jelp, płatki? co uzywacie? wpisujecie 19.06.06, 21:37 Tylko i wyłącznie lovela - już od prawie dwóch lat Odpowiedz Link Zgłoś
jolka1974 Re: lovela, jelp, płatki? co uzywacie? wpisujecie 23.06.06, 08:29 Obie moje dziewczyny ,,prałam'' w Jelpie. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
monibiel Re: lovela, jelp, płatki? co uzywacie? wpisujecie 25.06.06, 17:24 Bardzo długo prałam w płatkach. Kiedy synalek skończył 4 lata już spokojnie przeszłam na nasz proszek (pollena,vizir). Odpowiedz Link Zgłoś
bella16 Re: lovela, jelp, płatki? co uzywacie? wpisujecie 26.06.06, 15:21 Lovella - w płynie i w proszku. Mam też opakowanie Dzidziusia ale czekam. Na początku prałam tylko w jelpie, po objawieniu sie alergii zmieniłam na lovellę ale nie mam pewności ze jelp uczulał, raczej nie. Nie wrócę do jelpa bo jak dla mnie lovella lepiej dopiera ubranka Odpowiedz Link Zgłoś