mlodamama13 29.08.06, 16:50 proszę, powiedz, czy odstawiłaś jabłko...i jaki efekt...? Właśnie założyłam nowy wątek, bo ja też nie wiem, co uczula Syna, a ma krostki (mniej lub bardziej), ale cały czas..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jontka1 Re: do jontka1 31.08.06, 14:32 Niestety brak poprawy Myślałam że jest lepiej, ale to chyba było dzięki maściom, bo dzisiaj wysypało mi dziecko podwójnie Odpowiedz Link Zgłoś
mlodamama13 Re: do jontka1 31.08.06, 15:12 Jest teraz tylko na Nutrze?? Jak długo? A wykluczyłaś potencjalne alergeny z otoczenia: kosmetki i środki czystości, zwierzęta? U mnie teraz też zaostrzenie a ja nie wiem, po czym, bo wszystkie potrawy je już jakiś czas i nie było tak źle. Zastanawiam się więc nad sensem przejścia na sam Nutramigen....Coraz częściej zastanawiam się, że problem nie tkwi w pokarmach (przynajmniej w aż tak dużym procencie, rola diety jest chyba często przeceniana). Też nie chcę pozbawiać dziecka - młodego organizmu - wielu składników...Wiadomo, że sam Nutramigen na dłuższą metę nie wystarczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
jontka1 Re: do jontka1 31.08.06, 15:19 Na samym nutramigenie jestem ok. tygodnia (jabłko odstawiłam 22.08), w sobote zrobiłam generalne porzadki, zwinełam dywan, piore w płatkach z opcją dodatkowe płukanie. Nie wiem, moze jeszcze to jabłko wyłazi? A i jeszcze zaczełam dwukrotnie płukać ciuchy moje i męża, ale to dopiero od wczoraj. Też sie zaczynam zastanawiać czy to moze nie przez te robale o których tak gęsto i często tu piszą Odpowiedz Link Zgłoś