ad310 03.11.06, 16:33 mam prosbe do Ciebie mozesz mi podac nr tel. do CZD i do Dziekanowa Lesnego do alergologow, czy mozesz polecic mi jakies nazwiska?z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gandalf26 Re: do gandalf... 03.11.06, 16:55 Dziekanow Lesny: My chodzilismy do dr Joanny Sienkiewicz, przyjmuje w srody, tel 7511215 do 18 wew 194. Bez problemu wykonuja tam np testy z krwii gdzie u alergologa w rejonie nie moglismy sie doprosic.I swietnie ustawiaja dziecko. Alergolog: Wstyd powiedziec ale- Nie pamietam nazwiska naszego alergologa bo oni maja taki system ze od razu wiedza gdzie nas zapisac tel. 8157208. Ale tam jest taka zasada ze wysylasz wpierw skierowanie, czekasz na listowne ustalenie terminu (ok 1 m-c od czekania przychodzi info, potem 1-2 m-ce czekania na pierwsza wizyte). Dopiero jak jestes juz zapisany do tej poradni to dzwonisz pod ten numer i umawiasz sie na kolejne wizyty (zwykle 2-4 tyg oczekiwania). Moze jesli zadzwonisz i powiesz ze zalezy Ci na szybkosci to Pani zgodzi sie aby przyniesc skierowanie na wizyte? Odpowiedz Link Zgłoś