agnes282 20.12.06, 12:42 Witam, Prosze o namiary na doktora lub równie dobrego takiego specjalistę. Nasz maluszek ma stwierdzony przez dr.Zawadzką refluks i biedaczek się strasznie męczy.Odbija mu się całymi dniam;-( Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annakamila Re: dr Albrecht-prośba o kontakt 20.12.06, 15:17 Bylam u tego lekarza z pytaniami o alergie pokarmowa. Zrobil na mnie kiepskie wrazenie, zero powagi, zero kompetencji. Na pytanie od czego zaczac testowanie nabilu powiedzial mi ze od sera zoltego. Nic z tej wizyty nie wynioslam oprocz wiedzy ze juz wiecej do niego nie udamy sie. Strata pieniedzy. Anna Kamila Odpowiedz Link Zgłoś
kruffa Re: dr Albrecht-prośba o kontakt 20.12.06, 16:48 Mokotowska 6/8. I tu ujawni się subiektywizm oceny. Dzisiaj byłam. I akurat nie jestem zachwycona. Koleżanka zwolniła termin i stwierdziła, że skonultuję sie, bo syn jest z tych brzuszkowych, ulewających itd. Nawet dziecka nie zbadał, bo mały ładnie wygląda, jest uśmiechnięty. Bez sensu ciągnęłam dzieciaka do miasta w taką pogodę. Kruffa Odpowiedz Link Zgłoś
agnes282 Re: dr Albrecht-prośba o kontakt 20.12.06, 17:56 to kogo Panie/Państwo mogą polecić Pozdrawiam agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
paulapom Re: dr Albrecht-prośba o kontakt 20.12.06, 20:36 ja byłam kiedyś u "kolegi z oddziału" albrechta - u dr. piotra dziechciarza. moge ci wysłac na priva namiary. jest gastroenterologiem dzieciecym. dla mnie jest super Odpowiedz Link Zgłoś
agata9991 Re: dr Albrecht-prośba o kontakt 20.12.06, 22:39 Pan dr Albrecht był kiedyś gosciem w "pytaniu na śniadanie"-wypowiadał się na temat alergii-pomyślałam wtedy: "jakiś idiota kompletny, śmiał się co chwilę nie wiadomo z czego". Jakiś czas potem byłam na Działdowskiej na wykładzie prowadzonym przez Albrechta w ramach "szkoły dla rodziców" też na temat alergii. Poszłam tam z konkretnymi pytaniami zapisanymi na kartce i w konkretnej sprawie-chciałam jak najwięcej dowiedzieć się o celiaki, no i wszystko co chciałam a nawet i więcej się dowiedziałam, wydał mi się bardzo kompetentny. na temat alergii też dowiedziałm się kilku nowości. Natomiast na wizycie u niego nigdy nie byłam, nie było już potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś