nicfab 01.02.07, 18:21 czesc dziewczyny wlasnie dowiedzialam sie ze moj 5 miesieczny chlopczyk ma astme czy ktoras z was ma podobna sytuacje prosze o kilka waznych wiadomosci na temat tej choroby. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edyta9936 Re: astma? 01.02.07, 21:48 astma stwierdzona w wieku 5-miesięcy???????A jakie miał objawy???mnie dość wcześnie, patrzac na skórkę synka powiedział, że bedzie alergikiem, ale tak wcześnie zdiagnozować astmę, nawet nie wiedziałam że można?????Pozdrawiam, az jestem ciekawa co napiszą i czy spotkały się z tak wczesna diagnozą niektóre mamy dzieciaczków! Odpowiedz Link Zgłoś
luska77 Re: astma? 01.02.07, 22:06 ja tez jestem zdziwiona ze takiemu maluszkowi stwierdzono astme..) Moja ćórka choruje na astme. Ma w tej chwili 9 lat. Astme stwierdzono jej w wieku 3 lat. Na początku mial askazę bialkową, póżniej czesto chorowała na oskrzela, no i od tego dostala astmy. Ale żeby stwierdzić astmę takiemu maluszkowi, tego jeszcze nie slyszałam.........) Mapisz cos wiećej...) Pa Odpowiedz Link Zgłoś
nicfab Re: astma? 02.02.07, 17:04 zaczne od tego ze maly najpierw chorowal na oskrzela i bral amoksycyline przez dwa tygodnie po czym po zakonczeniu lekow poszlismy do kontroli i lekarz stwierdzil ze jest ok. Po dwoch tygodniach maly mial szczepienie przy ktorym lekarz sprawdzil jego stan zdrowia i stwierdzil astme dodam jeszcze ze maluch od urodzenia nie oddycha prawidlowo bardzo ciezko i poci sie jak gaworzy lub je posilki..jeszcze sprawdze jego stan zdrowia u specjalisty od astmy takze odpisze wkrotce. Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka18 Re: astma? 14.03.07, 00:43 moja córka ma 3 m-c i ma podejrzenie o astme-tata astmatyk Odpowiedz Link Zgłoś