imiriam 29.03.07, 13:03 przeczytaj proszę mój wątek i napisz jak Ty to widzisz będę bardzo wdzięczna forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=578&w=59768054&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sigvaris Re: do Sigvaris 29.03.07, 13:28 Nie wiem czy odniose się do wszystkich Twoich pytań. Ale dla mnie to leczenie jest spójne, mimo wszystko. Zioła chińskie, które stosuje M. mają działanie i na lamblie i na robaki. Jeśli zastosujesz się do leczenia i tego co wiesz z forum - o porządkach unikniesz zarażeń. U męża widać lekarka oceniła problem nieco inaczej niż u Was. Wiedz, że nie wyleczenie obłych powoduje często niemożność usunięcia lamblii. Jeśli lekarz z tym doświadczeniem Was widział - zaufaj mu. Nie sądzę, żeby chciała Wam zaszkodzic. Osobom starszym niechętnie jakikolwiek lekarz daje leczenie w ciemno. U nich problemem jest z nałożenie leczenia się na leki, które zazwyczaj starsze osoby dostają (nasercowe, obniżające ciśnienie, itp) - więc nie dziw się. To kwestia odpowiedzialności, jaką wtedy lekarz musiałby na siebie wziąć. A w ciemno widac nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś