kerstink 18.07.07, 09:44 Wklejam link do artykulu o robakach: www.paediatrie-hautnah.de/archiv/2002/01/ph0201_18.pdf Niestety po niemiecku, ale tam sa 'ladne' fotografie, prosze popatrzec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beciakoz Re: Robaki 18.07.07, 11:02 No i nie będę już jadła a takie było dobre. Fe co za okropieństwa. Wyślij ten artykuł panu doktorowi z forum zdrowie małedo dziecka. Może się proszeczkę zacznie przejmować. Odpowiedz Link Zgłoś
luty71 Re: Robaki 18.07.07, 14:14 A ja przeciwnie - chyba zaczynam lubić robale (są 1000 razy fajniejsze niż alergia) - szkoda, że po niemiecku - kerstink a po angielsku masz coś ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś
kerstink Re: Robaki 19.07.07, 08:06 Widze, ze cie wciagnelo ! Po angielsku nie szukam bo latwiej mi po niemiecku. Artykul sam w sobie ciekawy, bo na portalu dla pediatrow, i o tym co juz wiemy: ze warto poszukac pasozyty, gdy dziecko ma objawy trudne do sklasyfikowania. Najbardziej mnie przeraza jednak, ze jaja owsikow przezyja pranie w 60 stopniach. Czyli to wszystko trzeba prasowac. Odpowiedz Link Zgłoś
luty71 Re: Robaki 19.07.07, 13:07 Wciągnęło mnie- Robal to jest jakiś konkret i można z nim konkretnie walczyć - alergia powiem szczerze osłabia mnie. poszukam sobie czegoś po angielsku Zauważyłaś jak świetnie wklejam. Odpowiedz Link Zgłoś