agusia0 07.09.07, 09:45 Czy możecie mi polecić sprawdzonego dermatologa w Warszawie, na Mokotowie dla mojej 1,5 rocznej córki. Córka ma na rączce i pupie białe plamki, w tych miejscach jest tak jakby odbarwiona skóra. Najlepiej na ubezpieczenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
syndoman Re: Dermatolog 07.09.07, 17:37 Mi alergolog - dr Krauze, poleciła w Warszawie dr hannę Rywik (chyba nie przekręciłam nazwiska). Na NFZ przyjmuje w Klinice Dermatologii na ul. Koszykowej. ostatnio strajkowali i nie udało nam sie do niej dostać, teraz mam szukjać jej pod nt\r telefonu 629-59-07 (jakaś fundajca), oraz 5021653 gdzie można spytac gdzie przyjmuje prywatnie. Jak ją namierzysz to daj znać. pa Odpowiedz Link Zgłoś
agusia0 Re: Dermatolog 10.09.07, 15:12 Pani Dr Hanna Rywik przyjmuje w Klinice Dermatologicznej Akademii Medycznej w Warszawie, ul. Koszykowa 82a - gab. nr 12, tel. 502-13- 00. syndoman napisała: > Mi alergolog - dr Krauze, poleciła w Warszawie dr hannę Rywik (chyba > nie przekręciłam nazwiska). Na NFZ przyjmuje w Klinice Dermatologii > na ul. Koszykowej. ostatnio strajkowali i nie udało nam sie do niej > dostać, teraz mam szukjać jej pod nt\r telefonu 629-59-07 (jakaś > fundajca), oraz 5021653 gdzie można spytac gdzie przyjmuje prywatnie. > Jak ją namierzysz to daj znać. pa Odpowiedz Link Zgłoś
syndoman Re: Dermatolog 07.09.07, 17:38 Tak mi się skojarzyło, czy te plaki to nie przypadkiem bielactwo?U mojej siostry bielactwo było pierwszą oznaką celiaki, ale tego Wam nie życzę Odpowiedz Link Zgłoś