mamamarty2006 26.02.08, 15:10 Witam, czy macie namiary na dobrego dermatologa dla dzieci, który przyjmuje państwowo w Warszawie? prosze o namiary: ania@brodno.net Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartoszyczka Re: Pilnie -dermatolog Warszawa 27.02.08, 13:42 witam, ja rowniez poszukuje dobrego dermatologa, moj maly 15 m-cy od ponad dwoch tygodni ma pplamy szorstkie na twarzy czasem sie zaczerwieniaja, jak bylam wczesniej u dermatologa to kazala tylko zawilzac i natluszczac, dzisiaj jestesmy po kontroli na uszka i pani doktor zalecila pilna konsultacje u dermatologa, bo pojawia sie wysieg w uszkach ktory moze buc rowniez na tle alergicznym, czy w tak pozno moze okazac sie to jest alergia pokarmowa, czy skaza bialkowa, zanim pojdziemy do alrgologa mamy sie skonsultowac z dermatologiem BARDZO PROSZE O POMOC Odpowiedz Link Zgłoś
mamamarty2006 Re: Pilnie -dermatolog Warszawa 28.02.08, 19:47 znalazlam na ul.Na Uboczu (tel. 6496504)zapisy na 4.03 i na ul. Działdowskiej ale dopiero na 10.03 badz jesli wyjmie sie wczesniej karte (o 7:30). Ja bylam z dzieckiem wczesniej na Kieleckie tylko mam watpliwosci co do slusznosci diagnozy wystawinej przez tego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś