iwonabw 22.09.08, 13:06 Kupiłam rok temu Aeroscipic i już się sypie, niezadowolona z niej jestem,rozpadają mi się elementy, a że nadchodzi okres wziewów, tak więc proszę o radę, z jakiej jesteście zadowlone? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorek3 Re: jaką tubę inhalacyjną polecacie? 23.09.08, 12:36 ja korzystam z takiej www.securanova.com.pl/produkty.html?pr=41&prod=191 Lekarze oglądali i powiedzieli że ok. Areoscopik mam i moim zdaniem jest do kitu. Odpowiedz Link Zgłoś
carolina122 Re: jaką tubę inhalacyjną polecacie? 23.09.08, 21:54 babyhaler mam ja rok i jest cala i poreczna ja trzynie dziecko na kolanach one sobie spokojnie oddycha łatwo sie ja myje isklada naprawde poleckosztuje ok 57 zl ja yle placilam Odpowiedz Link Zgłoś
iwonabw babyhalter? 24.09.08, 18:14 Pani w aptece powiedziała mi dziś, że babyhalter jest dla niemowlaków, bo ma małą maseczkę i faktycznie jak obejrzałam, to maseczka zdecydowanie mniejsza niż w aeroskopic. A wy dla dzieci w jakim wieku ja stosujecie, bo ja potrzebuję dla 3 latka i już teraz mam mętlki w głowie, czy się nadaje czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
prosiakforti Re: babyhalter? 24.09.08, 18:25 my stosowalismy u 3latka babyhaler, bo w aeroscopiku to wszystko "uciekalo" szparami i tylko chrypki sie nabawil Odpowiedz Link Zgłoś
carolina122 Re: babyhalter? 25.09.08, 15:15 ja uwzam ze babyhaler jest ok moja ma 2 latka ale slyszlam ze mozna okupic te maeczki w innym rozmiarze le czy to prawd nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
dorek3 Re: babyhalter? 25.09.08, 15:56 ta moja ma dwie wielkości maseczek do wyboru 0-2 i 2-6. Odpowiedz Link Zgłoś
prosiakforti Re: jaką tubę inhalacyjną polecacie? 23.09.08, 22:39 aeroscopic to pomyłka jakaś. babyhaler ok. Odpowiedz Link Zgłoś