aniaolak25 02.10.08, 15:30 Witam. Jestem w posiadaniu inhalatora pneumatycznego, dziecko 3,5 lat czasem choruje na anginę lub zapalenie oskrzeli. Chciałabym się dowiedzieć jakich kropelek mogę używać do inhalacji w tego typu inhalatorach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jade_adas2 Re: inhalator pneumatyczny 02.10.08, 16:43 Leki przepisuje lekarz (nie wiem jakie na anginę). Sama możesz robić inhalacje z soli fizjologicznej przy katarze. My mamy berodual i pulmicort - przy zapaleniach oskrzeli. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
aniaolak25 Re: inhalator pneumatyczny 02.10.08, 17:04 dzięki. Właśnie chodzi mi o takie naturalne preparaty, które można zastosować w tym inhalatorze Odpowiedz Link Zgłoś
marika500 A jaki masz inhalator pneumatyczny? 02.10.08, 21:15 Ja muszę kupic 4-misięcznemu synkowi bo ma chrypkę. Byłam w aptece ale tam jest ich bardzo dużo , nie chcę kupic badziewia i nie chcę też przepłacac, szukam takiego dla dorosłych i dzieci. Jestes ze swojego zadowolona? Prosze napisz, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniaolak25 Re: inhalator pneumatyczny 03.10.08, 16:13 jeszcze nie zdołałam się przekonać czy to dobry inhalator bo dopiero go kupiłam. www.novamed.pl/inhalator-medel-family-silver Odpowiedz Link Zgłoś