betizuch 24.01.09, 11:48 mial ktos z was z tym stycznosc?czy zeczywiscie rewelacyjnie wykrywa pasozyty,alergie....? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciapek7 Re: badanie aparatem mora 24.01.09, 14:18 ja chciałam , ale powiedział mi pan , że nie bada dzieci do lat 5 Odpowiedz Link Zgłoś
maman3 Re: badanie aparatem mora 24.01.09, 19:54 Dlaczego??? Mój mały- 15 mcy- miał juz połowe tego badania, w środę jedziemy na dokończenie... troche mnie przeraziłas... Odpowiedz Link Zgłoś
mama-fifika Re: badanie aparatem mora 24.01.09, 18:54 my wlasnie dzisiaj bylismy na tym badaniu,moj syn ma prawie 3 lata..i z tego co piszą inne dziewczyny na tym forum,to często badane są dzieci ponizej 5 roku zycia..( zwlaszcza te ktore poszly do przedszkola)..no i u nas (nie)stety nie wykrylo pasozytow,a raczej potwierdzilo alergie,ktora wczesniej wykrylismy za pomocą testow skornych..tzn to nawet nie do konca alergia,a nietolerancja,no ale dzieki niej nawraca kaszel i katar i rozne inne dziwy..w kazdym razie wydaje mi sie,ze warto takie badanie przeprowadzic,a najwyzej potem potwierdzic np u alergologa Odpowiedz Link Zgłoś