annajulia2 05.03.09, 22:25 Znalazłam na grupie Pasożyty i candida.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama26 Re: Podobno dr M nie żyje (*) 06.03.09, 16:41 dr M zmarła we wtorek wieczorem, w sobotę jest pogrzeb ogromny żal (*)(*)(*) Odpowiedz Link Zgłoś
marzenak35 Re: Podobno dr M nie żyje (*) 06.03.09, 22:27 Jestem jej bardzo wdzięczna , dzięki niej przestalam dawać dziecku sterydy . Pokazala , że nie wszystko co nazywane jest astma , jest astmą. Odpowiedz Link Zgłoś
salvador27 Re: Podobno dr M nie żyje (*) 06.03.09, 22:54 . My też korzystaliśmy z Jej rad. Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Podobno dr M nie żyje (*) 07.03.09, 09:45 (*)(*)(*) od 4 lat czytam tu na forum jak pomagala.Bardzo mi przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
mam-a1 Re: Podobno dr M nie żyje (*) 07.03.09, 10:19 Dopiero si włączyłam.Kim była dr M?? Odpowiedz Link Zgłoś
fakfak88 Re: Podobno dr M nie żyje (*) 07.03.09, 11:55 Ja cie krece Szkoda, straszna szkoda mialem wrazenie ze to jedyna lekarka, ktora brala moj przypadek na powaznie i miala jakis szerszy plan na moje leczenie Kondolencje dla rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
mazeb [*] [*][*] 08.03.09, 03:24 Poznałam Dr M. dzięki Sigvaris i temu forum, dlatego tu piszę... Pani Doktor Jolanta Mikołajewicz była Lekarzem z powołania. To Człowiek, którego będzie mi brakowało... Jej wiedzy, opanowania, ciepła... Pani Doktor uratowała moje dzieci (i mnie) przed toną leków i wyimaginowanymi chorobami... (i z tego, co wiem, nie tylko moje - wiele, wiele maluchów cieszy się zdrowiem dzięki Niej)... Mam nadzieję, że Jej nauka przetrwa, że to, co zasiała, będzie owocować... Dziękuję Bogu, że trafiłam do Dr M. w odpowiednim czasie. m. Odpowiedz Link Zgłoś
juleg Re: Podobno dr M nie żyje (*) 08.03.09, 18:25 Taka stosunkowo młoda kobieta (*) Odpowiedz Link Zgłoś
arim28 Re: Podobno dr M nie żyje (*) 08.03.09, 23:08 Co sie stalo. Szukam wiadomosci o tym ale nic nie ma? (*) Odpowiedz Link Zgłoś
luty71 Re: Podobno dr M nie żyje (*) 09.03.09, 00:19 Ciężko chorowała i niestety. Nie mogę się otrząsnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
summer063 Re: Podobno dr M nie żyje (*) 11.03.09, 07:51 Pani Doktor miała olbrzymią wiedzę i pomogła tylu osobom. To był jedyny lekarz któremu ufałam. Trafiłam do niej dzięki temu foru i przez kilka lat leczyła naszego synka, mnie, męża, brata, znajomych. Największą wiedzę o jej metodach mają pacjenci. Może stworzyłybyśmy nowy, osobny wątek poswiecony jej zaleceniom, tak żeby część wiedzy ocalała? Uważałam że jest na tyle "czarodziejskim" lekarzem, że wymknie się śmierci. Niesety. Bardzo mi przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
luty71 Re: Podobno dr M nie żyje (*) 11.03.09, 11:44 Myślę Summer, że to dobry pomysł tylko trzeba wyważyć, które z zaleceń Pani Doktor mozna podac jako ogólne a które skierowane były do indywidualnego pacjenta. Wiesz, też nie mogę uwierzyć, że Pani Doktor juz nie ma - cały czas mam przed oczami Jej postać Odpowiedz Link Zgłoś
summer063 Re: Podobno dr M nie żyje (*) 11.03.09, 13:11 Luty, czuję podobnie. Zalecenia ogólne jak najbardziej przydadzą się wszystkim. Możemy też rozważyć czy taki wątek mógłby mieć porady do skonsultowania z innym lekarzem. Rozumiem że nie można leczyć się samemu, ale dużo lekarzy nie ma aż takiej wiedzy. Można zastrzec na początku że to tylko wymiana cennych doświadczeń i znaczną część należy skonsultować z lekarzem. Przykładowo mojego męża Dr wyleczyła z boreliozy bez antybiotyków. Większość ludzi nie wie, że jest alternatywa która może zadziałać. Odpowiedz Link Zgłoś
juleg Re: Podobno dr M nie żyje (*) 12.03.09, 14:33 No właśnie to samo pomyślałam, że człowiek tak świadomy swojego ciała, powinien być niezniszczalny teoretycznie ale jednak droga Pani.M. była taka... Odpowiedz Link Zgłoś