Gość: Piotruś IP: *.* 13.06.02, 18:37 proszę o podpowiedź, czym mogę zagęścić mleko dwumiesięcznemu dziecku ? piotr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosiaLachowska Re: Zagęszczanie IP: *.* 13.06.02, 20:02 czesc moze sproboj zagescic mleczko kaszka lub grysikiem.pozdrawiam gosia m.Filipka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka_J. Re: Zagęszczanie IP: *.* 13.06.02, 21:10 Hej, dla dwumiesięczniaka grysik czy kaszka to trochę za wcześnie. Są mleczka zagęszczone z symbolem AR - dla dzieci ze skłonnością do ulewania, są troszkę bardziej "sycące" od zwykłych. Ja stosowałam je u swoich córeczek przez pół roku, potem przeszłam na kaszki, obecnie (10 m-cy) na grysik. AgnieszkaJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia22 Re: Zagęszczanie IP: *.* 14.06.02, 13:58 Popieram Agnieszkę. Nie zagęszczaj niczym zwykłego mleka, może się to źle skończyć. Zdecydowanie lepiej będzie jeśli będziesz używał mleka AR, jest ono, że tak powiem, fabrycznie zagęszczane.POzdrawiamMadzia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halina Re: Zagęszczanie IP: *.* 14.06.02, 17:47 A na grysik to na pewno duza za wczesnie, przeciez to z pszenicy, czyli gluten. Odpowiedz Link Zgłoś