Dodaj do ulubionych

ZŁODZIEJE Z PKO BP SA

IP: *.gorzow.mm.pl 30.01.04, 10:46
Pazerność i chamstwo w tej instytucji nie ma granic.Dzisiaj stwierdziłem
biorąc wykaz że od 1-szego stycznie za obsługę kont osobistych podnieśli
opłatę o 33%.Przy tak niskiej inflacji takie podwyżki powinny zainteresować
prokuraturę.
Obserwuj wątek
    • Gość: tx Re: ZŁODZIEJE Z PKO BP SA IP: *.zielman.pl 30.01.04, 23:48
      Zgadzam się,chyba będę do skarpety
    • Gość: Panda Re: ZŁODZIEJE Z PKO BP SA IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.04, 00:08
      No, a spróbuj wziąć wydruk operacji! Dziś poprosiłem od października, bo
      maszyna do sprawdzania stanu konta działa na Kosynierów słabo, o ile w ogóle
      jest papier. A pani mi na to, że 10 zł za każdy miesiąc! Skandal!
    • bes-t Re: ZŁODZIEJE Z PKO BP SA 31.01.04, 16:36
      Sprawdzcie sobie jeszcze - dla poprawienia chumoru - oprocentowanie na RORze.

0,1%

Ile razy sobie to uświadomię to pękam ze śmiechu.
      • Gość: chudy Re: ZŁODZIEJE Z PKO BP SA IP: *.gorzow.mm.pl 01.02.04, 17:37
        A te kolejki!!!! Stoisz i stoisz(II o/Gorzów) panienki coś? robią, ale nie
        obsługują. Cholera mnie trafia jak tam stoje w kolejce. Zmienie bank chyba.
        A.... jeszcze popierdółka z mutacją niby facet a grzebie sie równie ślamazarnie-
        chyba Maciek?
        • Gość: Darek Re: ZŁODZIEJE Z PKO BP SA IP: *.gorzow.mm.pl 03.02.04, 21:10
          Miałem konto w PKO BP II Oddział - ul. Górczyńska. Zadowolony byłem jedynie z
          obsługi w ekspozyturach: na Kombatantów i Jagiełły. Niestety, część spraw nie
          dało rady załatwić w ekspozyturze - musiałem jechać do Oddziału, a tam na
          Górczyńskiej panienki (jak one tam dostały pracę...)... szkoda słów.
          Jedno jest pewne. Dzięki polityce tego oddziału PKO, przeniosłem się do
          konkurencji. Jak na razie jestem bardzo zadowolony. Mogę polecić: mbank.
    • Gość: jan Re: ZŁODZIEJE Z PKO BP SA IP: *.gorzow.mm.pl 06.02.04, 08:43
      racja Górczyńska to jest skandal do kasy trzeba czekać czasami godzinę polecam
      również mBank wszystko przez internet bez łachy (no 50 gr.od 15.02.04r.}
      • Gość: Panda Re: ZŁODZIEJE Z PKO BP SA IP: *.um.gorzow.pl / *.um.gorzow.pl 09.02.04, 08:24
        Nie, to nie złodzieje, to BANDYCI! Chyba dużo ludzi ma kredyt we frankach
        szwajcarskich w PKO b. Ja mam. Porównajcie sobie różnice kursowe między średnim
        kursem NBP a kursem sprzedaży dla walut (to wg niego oblicza się ratę kredytu).
        Niezorientowanym służę adresem: www.pkobop.pl To rozbój w biały dzień!
        Porównajcie też przykładowo z takimi samymi różnicami w przypadku waluty
        norweskiej (nikt w niej nie ma kredytu). Chyba się przewalutuję. Od piątku
        frank wzrósł o jakieś 8 gr. Padlina!
        • Gość: Panda Re: ZŁODZIEJE Z PKO BP SA IP: *.um.gorzow.pl / *.um.gorzow.pl 09.02.04, 08:27
          a tak dokładniej to www.pkobp.pl Taki jestem wkurzony, że mi się ręce trzęsą ;-)
          • Gość: Panda Re: ZŁODZIEJE Z PKO BP SA IP: *.um.gorzow.pl / *.um.gorzow.pl 09.02.04, 08:50
            Dla porównania: waluty.onet.pl/2,waluta.html
    • Gość: nowy af IP: *.pesa.pl 20.05.14, 15:07
      Złodzieje ,
      taka biurokracja by zneichęcić Klientów

Z daleka od tego banku !!
      • Gość: off Re: af IP: 93.154.160.* 20.05.14, 21:24
        Przeciez jest konto za 0 zl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka