ona27-1 15.02.10, 18:18 Byłam już w Tesco na Szczecińskiej, Polo, Lidlu i nigdzie nie ma melona. A ja w czwartek mam gości i chciałabym przygotować sałatkę z melona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: melon Re: Gdzie można kupić melona? IP: 77.252.98.* 15.02.10, 18:34 może jednego wyjmij ze stanika Odpowiedz Link Zgłoś
ona27-1 Re: Gdzie można kupić melona? 15.02.10, 18:35 Wiedziałam, że zaraz odezwie się jakiś idiota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: Gdzie można kupić melona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 18:42 Wpisałem w wyszukiwarkę "melony".......fiu fiu. nie dziwię sie , że w tesco nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Gdzie można kupić melona? 15.02.10, 19:29 na melinie! ... a mielone ci nie wystarcza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Gdzie można kupić melona? IP: 139.142.19.* 16.02.10, 03:30 Hey, Albo salatka sledziowa... Wszyscy lubia... :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłodawa Re: a może wyhoduj :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 05:58 hodowałem melony, każdy melon jak byk aż tu razu pewnego pierwszy melon mi znikł .... oj spiewało się swego czasu , spiewało Odpowiedz Link Zgłoś
ona27-1 Re: Gdzie można kupić melona? 16.02.10, 08:48 Wam sie wydaje, że to taaaakie śmieszne? Tak właśnie sobie pomagamy. Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Gdzie można kupić melona? 16.02.10, 09:24 > Wam sie wydaje, że to taaaakie śmieszne? > Tak właśnie sobie pomagamy. Nie sobie, a tobie, a coz, skoro nie mozna pomoc, to chociaz smiesznie jest, choc trzeba przyznac, ze pierwsze odpowiedzi na tragicznie niskim poziomie. A czemu zes sie na melona uparla? Przeciez jest ZIMA! Moze wrocic do wiedzy naszych przodkow, bo to, ze pewnych owocow teraz nie ma, to nie tylko brak owocu - to takze pewne uwarunkowania zdrowotne. Nasi przodkowie wiedzieli, co kiedy jesc, i dobrze to na zdrowie wplywalo, a brak tej wiedzy powoduje, ze tak chetnie kupujemy leki. Na zime dobre byly wszelkie kasze, tluste potrawy miesne, zurki... a co jeszcze? Nie wiem, ale jak ktos wie, to chetnie poczytam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 40stka Re: Gdzie można kupić melona? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.10, 09:58 Spróbuj w Bomi, w Askanie. Tylko może najpierw zadzwoń zamiast jechać. I daj proszę znać czy jest. Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Gdzie można kupić melona? 16.02.10, 11:36 > Spróbuj w Bomi, w Askanie. Tylko może najpierw zadzwoń zamiast > jechać. I daj proszę znać czy jest. To moze skoro cie temat tez interesuje, mozna bylo samemu zadzwonic i spytac, a dopiero odpowiadac na forum? No, chyba ze szkoda kaski na telefon? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 40stka Re: Gdzie można kupić melona? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.10, 13:53 Informacja jest mi przydatna o tyle, że czasami przygotowuję coś ze składników "niestandardowych" w polskiej kuchni. Interesuje mnie raczej czy melony bywają niż, czy są w tej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugly_01 Re: Gdzie można kupić melona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 18:24 kup sobie arbuza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Pokochaj ogorki solone.. IP: 139.142.19.* 16.02.10, 19:00 Hey, Jak sie nie ma co sie lubi....tyo sie kocha co sie ma.. :):) I toi sa jaja Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Gdzie można kupić melona? 16.02.10, 22:27 nigdzie nie ma melona ... bo pierwszego melona trzba ukraść! Widocznie ktos to zrobił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Melony dobra rzecz.... IP: 139.142.19.* 17.02.10, 01:04 Hey, Melony bardzo dobrz rzecz... Oj zycie, zycie nudne... Melony bardzo dobre sa w niedzielne popoludnie... :) PS. Lepiej miec problem z niedoborem melonow niz nadmiarem kaczek... :):):):):):) I t0 sa jaja Odpowiedz Link Zgłoś
ona27-1 Melony są... 17.02.10, 13:28 w tesco przy Górczyńskiej. jest tam też cukinia, której nie widziałam przy Szczecińskiej. A cukinia jest smaczniejsza i tańsza niż ogórek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: Melony są... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 14:00 Rewelacja..bo myślałem, że to juz koniec świata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Melony są... IP: 139.142.19.* 18.02.10, 00:23 Hey ona, Niech mnie "ona" na obiad nie zaprasza jesli "ona" traktuje ogorek jako "droga wersje" cukinii... "Ona" maja zona byc nie moze... "Ona" sie nie zna na ogorkach i cukiniach... :):) PS. Wspanialy przepis na cukinie z ogrodu: Pasuje jako salatka do kazdego grila... Po umyciu pokroic na grube plastry wzdluz.... Posolic i popieprzc tak by sie wydawalo ze "za duzo" Walnac na goracego grila... Obracac co minute... Jak sie zacznie "przypalac" ( czarne) na brzegach dolaczyc do...kurczaka, wieprzowiny, wolowiny , baraniny, cieleciny lub innego zimnego piwa... Wspaniale... :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Gdzie można kupić melona? IP: *.dip.t-dialin.net 17.02.10, 21:58 marek_p wykupił wszystkie dla kota? Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Gdzie można kupić melona? 17.02.10, 22:58 Że się wtrącę… Jeśli w takiej odmianie to chyba chodzi o pana Melona (kupić kogo? co? ). Ale z tego, co wiem, to Stefan Melon nie jest do kupienia, chociaż wszystko jest kwestią ceny :) Odpowiedz Link Zgłoś