blic 16.02.10, 09:35 Proszę Marka P. o wyjaśnienia w kwestii zniechęcenia Klina do forum Gorzów. Karygodne, Marku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zainteresowana Re: Marek Pe do dymisji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 10:42 Marek P to szkodnik dla tego forum. Toleruje chamstwo i oszołomstwo jak Benio a niszczy forumów na wysokim poziomie jak klin właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Szable w dlon!!! IP: 139.142.19.* 16.02.10, 18:30 Hey, I to sa jaja PS. Marek czasu na glupoty nie ma... Koleje, lotniska, tramwaje, herbatki w UW, psculki... Facet ma swiat na glowie.. Proponuje proste rozwiazanie: Komu sie nie podoba...moze wyjsc. Bye...bye... Bylo milo.... Rzeczpospolita ma forum... Lubuska ma forum... Rydzyk zapewne tez ma forum Polska to piekny i wielki kraj. Takze ta internetowo-forumowa wersja... Kazdy moze swoj "forumowy raj" znalezc... :) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Marek Pe do dymisji 16.02.10, 19:30 Gość portalu: zainteresowana napisał(a): > Marek P to szkodnik dla tego forum. Toleruje chamstwo i oszołomstwo > jak Benio a niszczy forumów na wysokim poziomie jak klin właśnie. Przechodząc do konkretów to kogo zniszczyłem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Marek Pe do dymisji IP: 139.142.19.* 17.02.10, 01:21 Hey marek, Pamietaj... Zawsze ktos ma pomysl na to kogo powinienes zniszczyc... W wiekszosci "pomyslodawcy" siebie na mysli nie maja... PS. Zauwazylem "akcje" na forum... Pacany kochane sie znarowily i jak zwiazkowcy maja swoje "wymogi"... he he he I to sa jaja PS. Jak tam herbatki w UW??? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Marek Pe do dymisji 17.02.10, 09:55 Gość portalu: Bernard napisał(a): > PS. Jak tam herbatki w UW??? Byłem. Herbata bardzo dobra. Nie wypadało pytać, gdzie można takową nabyć, było wiele innych tematów. Ten wątek na forum trochę mnie odciąga od realizacji uzgodnień w temacie ocieplania ;) stosunków na linii gorzowianie - LUW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Marek Pe do dymisji IP: 139.142.19.* 17.02.10, 16:21 Hey marek, No to jestes oficjalnie swiatowy czlowiek.. :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Marek Pe do tablicy! 16.02.10, 19:33 blic napisał: > Proszę Marka P. o wyjaśnienia w kwestii zniechęcenia Klina do forum > Gorzów. > Karygodne, Marku... Przepraszam Was najmocniej, biegałem za gorzowskimi sprawami. To niezbyt łatwe zadanie, wczoraj wróciłem mocno poobijany, dzisiaj dowiedziałem się, że nudziarz jestem (bo, pewnie jestem;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: Marek Pe do tablicy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 21:17 " Przepraszam Was najmocniej, biegałem za gorzowskimi sprawami. " To może odpuść sobie wycinanki a zajmij sie sprawami Gorzowa! Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Marek Pe do tablicy! 16.02.10, 21:24 Gość portalu: emsiziomal napisał(a): > To może odpuść sobie wycinanki a zajmij sie sprawami Gorzowa! Jak będziecie nalegać, to się dostosuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: Marek Pe do tablicy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 21:43 Marku Pe. Nie rozumiem dlaczego Twoja (?) wizja forum sprowadza sie do zajmowania stanowiska tylko li w sprawach lokalnych? Czy nie mozemy podyskutować o tematach szerszych, nie dotyczących naszego regionu? Czy mamy sprowadzić poziom naszego forum do zastanawiania sie gdzie kupic melona tudzież wątków podobnych jak w winnym mieście? Uważałem Cie zawsze za człeka zacnego i rozsądnego, proszę zatem nie rozczaruj mnie ! Wątek Adam leć tez nie dotyczy naszego regionu....... Nie twórzmy paranoi! Od tego są nasi forumowi emigranci! Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Marek Pe do tablicy! 17.02.10, 09:20 Gość portalu: emsiziomal napisał(a): > Wątek Adam leć tez nie dotyczy naszego regionu....... > Nie twórzmy paranoi! Paradoksalnie, to, co podnosisz do rangi zarzutu, jest właśnie próba znalezienia kompromisu. Jak pisałam jednemu z Forumowiczów - wiele jest wątków, które dotyczą spraw nie związanych bezpośrednio ze sprawami regionu, ale dotyczą samych Forumowiczów, ich zainteresowań czy problemów (vide- watek o Małyszu). Są też takie, które powstały, zanim pojawił się"nawigujący" nagłówek- zostały w myśl zasady, że prawo nie działa wstecz. Forum Gazeta ma czytelny, myślę, że zrozumiały dla większości użytkowników układ. Przez kilka lat włożyłam dużo pracy i osobistych emocji w to, aby Forum Gorzów było swego rodzaju - per analogiam- przystanią Myślę, ze się udało. Znosiłam ataki ze strony rozmaitych trolli, wyzwiska i obelgi ze strony pokrzywdzonych w swoim mniemaniu userów. Zawsze jednak odpowiedź na pytanie- w imię czego? była zaskakująco prosta. Nieoczekiwanie, to poziom agresji ze strony "klasyka" forum jest na tyle deprymujący, że ponownie skłania do zadania sobie tego samego pytania i tym razem odpowiem inaczej- nie wiem. Nie chcę, aby Klin odchodził z Forum, ale nie chcę także, aby Forum regionalne było kolejna areną starć politycznych i mekką rozmaitej maści politycznych oszołomów. --- Piłeś- nie pisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Marek Pe do tablicy! 17.02.10, 09:36 pretty01 napisała: > Gość portalu: emsiziomal napisał(a): >> Wątek Adam leć tez nie dotyczy nasze go regionu....... >> Nie twórzmy paranoi! > Paradoksalnie, to, co podnosisz do rangi zarzutu, jest właśnie > próba znalezienia kompromisu. Nie jesteśmy ekspertami z zakresu negocjacji. Nie wiem jak Pretty, ale ja nie robiłem takiego kursu. Staramy się, czasem nie końca wychodzi - my też potrzebujemy z Waszej strony odrobiny tolerancji. > Przez kilka lat włożyłam dużo pracy i osobistych emocji w to, aby > Forum Gorzów było swego rodzaju - per analogiam- przystanią Dla mnie forum_gorzów to też kawał życia. Klin, Login, Blic są bardzo ważnymi uczestnikami tego forum. Gdybyśmy ich stracili, to by była moja osobista porażka. Z drugiej strony Calama (i pewnie nie tylko ona), która nie ma ochoty wpaść tu u nas na kaczą minę. Trudno to wszystko pogodzić, ale na pewno trzeba rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Marek Pe do tablicy! IP: *.gorzow.mm.pl 20.02.10, 00:00 Zaloguj się, aby założyć wątek Tym forum opiekują się marek_p i pretty01. -------------------------------------------------------------------------------- ale dalej jesteście jak SKAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ciężko rozstać się z komunistycznymi nawykami;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) brakuje wam tego;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) kiedyś było ormo teraz nie ma;-)))))))))))))))))) w laptoczni mnie ormo podkreśliło;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) dajcie sobie na wstrzymanie;-) was naprawdę kiedyś za to rozliczą. czy wy nie zdajecie sobie z tego sprawy? prześledźcie losy esbecji,której się wydawało,że robi dobrze. broń boże was nie porównuję ale jawne łamanie OBECNIE funkcjonującej KONSTYTUCJI RP naprawdę odbije wam się czkawką;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Marek Pe do tablicy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.10, 09:51 pretty01 napisała: > poziom agresji ze strony "klasyka" forum jest na tyle > deprymujący, że ponownie skłania do zadania sobie tego samego pytania i tym > razem odpowiem inaczej- nie wiem. Forum gorzowskie z zapisem o lokalności jest ewenementem, przeglądnąłem chyba z 10 forów miejskich i nigdzie takiego zapisu nie spotkałem. Wprowadzenie filtrów dodatkowych niż netykieta tworzy dodatkowy czynnik dowolności w moderowaniu forum i właśnie niszczy czytelność. Czy 3 wątki o Małyszu są okej a jeden o hakach niedobry? Czemu ostał się wątek o filmie "Generał" a wątki Andrjuszy (o tym, ze Boga nie ma) nie ostały się? Oba przecież "dotyczą spraw nie związanych bezpośrednio ze sprawami regionu, ale dotyczą samych Forumowiczów, ich zainteresowań czy problemów". Dopóki byłem przekonany, że na to forum wpada co jakiś czas jakiś stażysta z Czerskiej i tnie co mu przyjdzie do głowy, albo według klucza "po antysemitach", albo jakiegoś innego - burzyłem sie i czekałem aż mu przejdzie. Ale wczoraj odkryłem, że to nie stażysta tylko Opiekun. Nie naruszam netykiety i żądam, by moje posty pozostawiono. Wycinanie moich postów żeby-było-ładnie-i-równo odbiera mi ochotę pisania tutaj. Zresztą, jest zaleta: jednego agresywnego (o wielkim poziomie agresji) będzie mniej, dzięki czemu będzie jeszcze równiej i ładniej. Odpowiedz Link Zgłoś
madeleine_married Re: Marek Pe do tablicy! 17.02.10, 20:56 Gość portalu: login_t napisał(a): > > Forum gorzowskie z zapisem o lokalności jest ewenementem, przeglądnąłem > chyba z 10 forów miejskich i nigdzie takiego zapisu nie spotkałem. Chłopie, no ty chyba udajesz takiego... Na innych forach ludzie to po prostu wiedzą a jak się nie stosują to wątki są wywalane przez adminów na zbity pysk. Tylko widać tutaj matoły muszą mieć to napisane a i tak nie dociera więc markowi_p i pretty01 należy się dziękuję że im się chce! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Marek Pe do tablicy! 18.02.10, 10:46 madeleine_married napisała: > markowi_p i pretty01 należy się dziękuję że im się chce! podpisuję się sama zatwierdzałam pytania do eksperta i to nic fajnego - żmudna praca i niezadowolenie forumowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Eh tam...bedzie dobtze... IP: 139.142.19.* 17.02.10, 16:25 H4ey pretty, Ty oswoich wakacjach pisz... Gdzie bylas, co robilas... Kogo widzialas... Jakies plotki???? Mozesz napisac...Nikomu nie powiemy.. :):):):)_ PS. Bez ciebie marek wygladal na "zagubionego"... Tesknil, czy co.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusta Moderatorzy do wymiany! IP: *.gorzow.mm.pl 20.02.10, 03:05 pretty01 napisała: > Nie chcę, aby Klin odchodził z Forum, ale nie chcę także, aby Forum >regionalne > było kolejna areną starć politycznych i mekką rozmaitej maści politycznych > oszołomów. Od jakiegoś czasu ponownie zacząłem tu zaglądać i pisywać. Miedzy innymi dlatego, że mogłem czytać - i od czasu do czasu ostro polemizować z tekstami klina, logina, blica i jeszcze paru innych. Ale widzę, że niektórzy postanowili zawłaszczyć to forum i kroić je swoją, jakże żałosną, miarą - a uzasadnieniem tego mają być z kapelusza wzięte i wybiórczo stosowane kryteria. Tnie się ludzi, którzy nie dość, że mają zawsze coś interesującego do napisania, to w dodatku czynią to ze swadą i polotem. W ich miejsce triumfy święcą ćwierćmózgi pokroju benka, czy sławka. I to w imię walki ze starciami politycznych oszołomów! Wolne żarty... Zaiste, moderatori della prima classe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Moderatorzy do wymiany! IP: 139.142.19.* 20.02.10, 03:17 Hey agusta, Blic, czy to ty??? he he he Klin, czy to ty??? he he he Login...jesli nie te dwa orly...to musisz byc ty... he he he Jak to Kaczynski powiedzial? Nigdy zadnych hakow nie bylo! he he he he he Spac dzieciarnia...Pozno juz na zabawy!! :):):):) I to sa jaja z gownazeria... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Moderatorzy do wymiany! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 14:35 Na forum lubelskim (mówią, że to Polska B, ale mnie się podoba) nie mają zapisu o lokalności. Znalazłem wątek polityczny z cięciami ********************************************* forum.gazeta.pl/forum/w,62,107446474,,Leszek_Miller_ostro_o_PiS.html?v=2 [...]IP: *.centertel.pl Gość: bosman 19.02.10, 13:40 Odpowiedz Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. netykieta empi 19.02.10, 13:45 Odpowiedz Bosmanie, więcej finezji :) pzdr. ***************************************************** Cięcia dokonała empi, opiekun. Pod wyciętym postem informacja o złamaniu regulaminu bądź prawa (moje i Klina posty nie łamały ani prawa ani żadnego regulaminu, więc nie zasłużyły na taką informację. Były wywalane z forum bez słowa komentarza, bo takie było widzimisię Pretty. Powinny mieć dopis "Wiadomość została usunięta bo mi się nie podoba". Ale i tak nikt by się nie podpisał). Empi zdobyła się na dodatkowy komentarz swojego cięcia. Uczmy się od Lubelaków. To sprawa elementarna. Netykieta obowiązuje w obie strony. Traktowanie jak szmata toleruje Benek; sam uważa wszystkich wokół za pisowskie szmaty, więc mu wszystko jedno. Wesołej zabawy. Ps. Nie czuję się winny, że ktoś ma zwarzony humor. Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: Moderatorzy do wymiany! 20.02.10, 15:17 Gość portalu: login_t napisał(a): > Ps. Nie czuję się winny, że ktoś ma zwarzony humor. Weź się tak nie wczuwaj, tej... Odpowiedz Link Zgłoś
madeleine_married Re: Moderatorzy do wymiany! 20.02.10, 19:53 Gość portalu: login_t napisał(a): Były wywalane z forum bez słowa komentarza, bo takie było widzimisię Po to napisała na górze forum! Jesteś chory człowieku... Masz jakąś manię... tak siedzisz nakręcony i przeczesujesz te 6 tysięcy forów??! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Moderatorzy do wymiany! IP: *.gorzow.mm.pl 20.02.10, 19:58 i gó... cię to obchodzi kto ile forów czyta!!!wypie...j!całuj psa w dupe-pomoże !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Moderatorzy do wymiany! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.10, 22:35 Gość portalu: hiro napisał(a): > i gó... c Żeby nie było: fakt, że mnie wspierasz nie oznacza, że działa to w dwie strony. Jesteś oszołomem, niepoprawnym i nieuleczalnym i nie rokującym żadnych nadziei. Na drzewo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Moderatorzy do wymiany! IP: *.gorzow.mm.pl 23.02.10, 20:49 byłem na drzewie nie pomogło;-))))))))))))))))))))))))))))) na wiosnę spróbuję jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Marek kontrolowany ciaptak? IP: 139.142.19.* 17.02.10, 01:35 Hey marek, Napisales: "Jak będziecie nalegać, to się dostosuję". Twoim zadaniem jest dbanie o "netykiete"... Guzik powinno cie obchodzic kto i o czym pisze... Nie twoj biznes... Nie powinien NIKT miec najmniejszego wplywu na to co robisz... Po tym co napisales dochodze do wniosku ze ciaptak bez charakteru jestes... Jesli ktos powinien zastanowic sie nad twoja "fucha" to nie pacany na forum a sama Gazeta... Mi sie wydaje ze sie nie nadajesz... Zbyt latwo dajesz sie kontrolowac.. :) PS. jak tam psulki? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Marek kontrolowany ciaptak? 17.02.10, 08:42 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Mi sie wydaje ze sie nie nadajesz... Też mi się tak wydaję. Kiedy się tego podejmowałem miałem trochę mnie obowiązków. Kilka rozsądnych posunięć wykonałem ratując poziom tego forum, bo robiło się tu jak na żużlowych derbach, ale to dawne czasy. > Zbyt latwo dajesz sie kontrolowac.. Tu się nie zgadzam. > PS. jak tam psulki? Wężykiem je podsłuchiwałem. Na pewno będą straty, nie wiem tylko na ile duże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Marek kontrolowany ciaptak? IP: 139.142.19.* 18.02.10, 00:00 Hey marek, Zamiast podsluchiwac ty psculkom nadawaj... Pszez wezyka,,, he he he he :):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Marek Pe do tablicy! IP: 139.142.19.* 17.02.10, 01:23 Hey, A nie mowilem??? Nie pisalem, ze marek ma swiat na glowie a wy pacany piosowskie zawalacie go smieciem... Calkowity brak zrozumienia i szacunku... :) PS. Marek, jak tam psculki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłodawa Re: Marek Pe do tablicy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 06:03 Przepraszam Was najmocniej, biegałem za gorzowskimi sprawami. No to masz misję jak nieomalże telewizja publiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Marek Pe do tablicy! 17.02.10, 08:33 Gość portalu: Kłodawa napisał(a): > No to masz misję jak nieomalże telewizja publiczna. Ano mam. Czas jest sprzyjający, politycy przebudzili się i dokonali odkrycia: istnieje coś takiego jak wyborca (i może w najbliższym czasie się przydać). Teraz chodzi o to, żeby wypracować taką sytuację, że ci którzy będą za kilka miesięcy opowiadali nam bzdury musieli pochwalić się tym co zrobili dla miasta w okresie wiosennego przebudzenia (bo wcześniej niewiele zrobili). Postawiłem sobie takie zadanie, żeby uświadomić gorzowianom, że liczy się tylko to co zrobili, a nie to co chcieli zrobić. To co opowiadają, że chcieliby zrobić, niech opowiadają w domu starców albo w przedszkolu. Pozdrawiam serdecznie marek_p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłodawa Re: Marek Pe do tablicy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 11:04 No widzisz drogi i chyba naiwny unito:)) Listy wyborcom jak za PRL układają partie polityczne w swoich gabinetach i to za pieniadze tegoż właśnie wyborcy :)) Dopóki tak będzie to będziesz wykonywał pracę Syzyfa i utrwalał władzę ludową. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Marek Pe do tablicy! 17.02.10, 11:41 Gość portalu: Kłodawa napisał(a): > No widzisz drogi i chyba naiwny unito:)) Unito? Rozszyfruj, bo nie łapię. > Listy wyborcom jak za PRL układają partie polityczne > w swoich gabinetach i to za pieniadze tegoż właśnie wyborcy :)) To jest smutne, nawołuję, żeby z tym walczyć. > Dopóki tak będzie to będziesz wykonywał pracę Syzyfa i utrwalał > władzę ludową. Wiele miast w Polsce udało się wyrwać z rąk partii politycznych. Wśród tych miast są duże miasta typu Wrocław. Stowarzyszenia obywatelskie w Gorzowie są słabe, ale to nie znaczy, że ogłaszamy kapitulacje i nic nie robimy asekurując się porównaniem do Syzyfa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłodawa Re: Marek Pe do tablicy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 11:44 >To jest smutne, nawołuję, żeby z tym walczyć. Drogi, ambitny, naiwny. Tu nie jest potrzebna walka ale zmiana ordynacji wyborczej a jeżeli juz to walka o zmianę ordynacji wyborczej. > Wiele miast w Polsce udało się wyrwać z rąk partii politycznych. > Wśród tych miast są duże miasta typu Wrocław. ooo a to ciekawe :)) Kto Ci to powiedział ? Sawka ? > Stowarzyszenia obywatelskie w Gorzowie są słabe czy stowarzyszenia mają finanse na kampanie wyborcze ? Bo partie mają ? Oj naiwny jak dziecko we mgle. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Marek Pe do tablicy! 17.02.10, 11:58 Gość portalu: Kłodawa napisał(a): > czy stowarzyszenia mają finanse na kampanie wyborcze ? > Bo partie mają ? Tylko, że partie w sposób ciągły dają .... (4 litery). Ja to pokazuję, litościwie nawet nie wymieniając nazwisk. Poza kotem i wspomnieniem naszego Przyjaciela w zasadzie wszystkie newsy stanowią materiał do przemyślenia, czy zaufanie gorzowian wobec partii politycznych ma uzasadnienie. Jeśli więcej będzie takich opinii w mediach, to pieniądze na kampanie wyborczą nie będą potrzebne. Bardziej od pieniędzy potrzeba ludzi - takich z kręgosłupem, ale nie radykałów, bo radykalizm odpycha i razi. Życie będzie smutne jak przestaniemy wierzyć, że jest szansa zmienić świat na trochę lepszy. Pozdrawiam - wybaczcie uciekam do innych miejsc w sieci i poza nią. Szkoda, że nie udało się nam w sposób satysfakcjonujący wszystkie sprawy załatwić konfliktu z forum. Zrobiłem co mogłem w danej chwili. Martwi mnie to i dołuje. Odpowiedz Link Zgłoś
blic moderatorzy 17.02.10, 15:13 Proponowałbym przeprowadzić eksperyment z forum bez moderatorów społecznych. Istnieje szansa, że przetrwa, podobnie wiele innych forów Wyborczej. Jest pewność, że nie będzie wyrzutów za niesprawiedliwe wycinanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: moderatorzy IP: 139.142.19.* 17.02.10, 16:54 Hey blic, Przestan juz beczec.. Zachowujesz sie jak przedszkolak ktory dostal "niesprawiedliwa" ocene. Wydoroslij wreszcie... Tak samo jak ty czy ja czasem cos "palniemy" podnieceni czyim postem cvzy tematem, tak samo moze sie zdarzyc ze moderator "cos palnie" i wytnie to co nie trzeba... I co sie stalo? Uczucia urazone??? Cos ty sie uparl na to by caly swiat byl "fair and perfect" " Cos ci powiem: To forum, tak jak i caly swiat, "fair and perfect" nie jest. I nie musi... Jak sie do tego faktu przyzyczaisz i zaakceptujesz...latwiej ci bedzi. :):):):):):) PS. A teraz wytrzyj nos i idz sie z innymi bawic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: achilles Re: moderatorzy IP: *.cdma.centertel.pl 17.02.10, 21:01 >>A teraz wytrzyj nos i idz sie z innymi bawic...<< AMEN! Zwolennicy jedynie słusznej wizji IV RP zabierajcie się do ożywiania forum www.pis.org, bo tam brakuje waszego potencjału intelektualnego! Marek P. szacun! Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: moderatorzy 18.02.10, 09:00 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Hey blic, Czy zdałeś już sobie sprawę, że mam cię głęboko? Pytam z czystej, niezdrowej ciekawości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: moderatorzy IP: 139.142.19.* 18.02.10, 16:05 Hey blic, Nie wiedzialem i wiedziec ie chce... Dla mnie to najmniejszego znaczenia nie ma. :):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro komunistyczny cenzor przetrwa wszystko! IP: *.gorzow.mm.pl 17.02.10, 20:57 komunistyczny cenzor jest jak skała!! już pisałem kiedyś ,że jako dziadziusowie będą podpie...ć listy z cudzych skrzynek i wkładać z powrotem tylko te, które uznają za POPRAWNE;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) z tym nie należy w żaden sposób walczyć !;-))) to nawyk komunistyczny ,z którym się nie wygra!!!;-) popatrzcie na forum fazubazowni-tam arwena ma to w pochwie! -nic nie wycina!! pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brytan Re: komunistyczny cenzor przetrwa wszystko! IP: *.cdma.centertel.pl 17.02.10, 21:02 Hiro, znowu cie wypuścili ze szpitala? pieprzona służba zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: komunistyczny cenzor przetrwa wszystko! IP: *.gorzow.mm.pl 17.02.10, 21:06 a w ryj chcesz?zgłoś na policję to się poznamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard I to sa jaja... IP: 139.142.19.* 17.02.10, 23:55 Hey, Caly hiro.. Jak nie "ucaluje i nie usciska" czyjegos ryja, to sie nie odezwie... he he he he Hey hiro... Zagladaj czesciej.. he he he he he ale jaja :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brytan Re: komunistyczny cenzor przetrwa wszystko! IP: *.cdma.centertel.pl 18.02.10, 20:53 >>a w ryj chcesz?<< Tego bym ci nie radził:) Mogę to potraktować poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: komunistyczny cenzor przetrwa wszystko! IP: *.gorzow.mm.pl 18.02.10, 21:12 NA TO LICZĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brytan Re: komunistyczny cenzor przetrwa wszystko! IP: *.cdma.centertel.pl 21.02.10, 20:30 NA TO LICZĘ Masz jakąś propozycję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: komunistyczny cenzor przetrwa wszystko! IP: *.anonymouse.org 18.02.10, 21:19 poważnie to opowiedz SWOJEMU lekarzowi............ niech więcej cię nie ściemnia...................zalewasz mu spermą usta i ten bidula cię wiecznie kłamie.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Szable w dlon. IP: 139.142.19.* 18.02.10, 21:34 Hey hiro, nic zlego ze sperma, lecz mysle , ze powinniscie chwycic szable w dlon... I niech was obu jasna krew zaleje.. :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Szable w dlon. IP: *.gorzow.mm.pl 19.02.10, 23:14 ja mam ośle błękitną!;-) pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Szable w dlon. IP: 139.142.19.* 20.02.10, 00:21 Hey hiro, O wybaczenie wasza blekitnosc blagam... :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Szable w dlon. IP: *.dip.t-dialin.net 21.02.10, 12:42 hiro napisał: > ja mam ośle błękitną! od denaturatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Szable w dlon. IP: 139.142.19.* 22.02.10, 01:39 Hey nicelus, I to a jaja... :):):):) |:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brytan Re: komunistyczny cenzor przetrwa wszystko! IP: *.cdma.centertel.pl 21.02.10, 20:28 >>zalewasz mu spermą usta<< Uważaj! Pedofilów ścigają w internecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: komunistyczny cenzor przetrwa wszystko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 21:06 bohater: popatrzcie na forum fazubazowni-tam arwena ma to w pochwie! -nic nie wycina!! pozdro hiro ------------------------------------------------------------ a co arwena ma wyciąć z forum skoro tam najciekawszym wątkiem jest : dobry ginekolog, jak go znaleźć! ferment intelektualny na forum miasta (o tempora o mores) uniwersyteckiego powala na kolana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: komunistyczny cenzor przetrwa wszystko! IP: *.gorzow.mm.pl 17.02.10, 21:10 ....właśnie o tym napisałem........;-) i jakoś nie ma takich postkomunistycznych zapędów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: komunistyczny cenzor przetrwa wszystko! IP: *.gorzow.mm.pl 17.02.10, 21:14 kiedyś zasrałem to forum wątkami s.wieczorka . wszystkie były na górce. od dzisiaj będzie tak codziennie;-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: komunistyczny cenzor przetrwa wszystko! IP: 139.142.19.* 17.02.10, 23:57 Hey hiro, I tak trzymac... he he he Jak to nie sa jaja to ja nie wiem co jaja sa.. he he he he :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: komunistyczny cenzor się tłumaczy 18.02.10, 10:13 Gość portalu: hiro napisał(a): > kiedyś zasrałem to forum wątkami s.wieczorka . wszystkie były > na górce. Hirrrro - to jest też Twoje forum. Zapomniałeś ? Toruń/pierniki. Twój kwiecisty język wszystkie dziewczyny by nam wystraszył na bank. Wiem, że potrafisz to ograniczać, ale minimalnie (podkreślam minimalnie) powinniśmy Ci pomagać. Konflikt, który zaistniał na tym forum jest dla mnie kłopotliwy. Szanuję tak zacne ksywki jak klin, blic, login. Ciebie hiro traktuję z rezerwą, bo na pewno tak całkiem normalny to Ty nie jesteś ;), zresztą ja też kiedyś ścigałem To-ruń, więc do końca normalny to ja też nie jestem. Bardzo cenię Calamę i Pretty, które wiele serca włożyły w to, żeby było tu trochę ciepła i żeby osoby o nieco większej niż przeciętna forum wrażliwości mogły tu między wątkami swobodnie się poruszać. Z tego co wiem to Calama do niektórych z Was pisała, to dobra dziewczyna. Sądzę, że zrobiliśmy błąd słuchając zaleceń etatowych administratorów forum. Sam też mam czasem chęć porozmawiać ze znajomymi o przewagach Donalda Tuska. Uważam, że nasz zespół cenzorski różni od sapera liczba dopuszczalnych pomyłek. Namawiano mnie, żebym nie podejmował dyskusji w tym wątku, ale ja nie muszę być do końca rozsądny, czasem emocje poprawiają komunikację międzyludzką. Podsumowując - gdzieś wcześniej obiecałem - robicie głosowanie zalogowanych, jeśli większość uzna, że nie jestem potrzebny jako opiekun forum, piszę e-mail do administracji i wszyscy są zadowoleni. Nie potraktuję tego jako swojej osobistej porażki, dalej będę pisał na forum i będę was wszystkich kochał, a niektórych nie lubił jak teraz. Zawsze byłem bardziej forumowiczem niż opiekunem forum. Musicie wziąć pod uwagę fakt oczywisty - forum bez opiekunów będzie zaśmiecane spamem, a za jakiś czas mogą znowu zacząć niepodzielnie rządzić wrogowie KS Falubaz, którzy usprawiedliwią polityków różnych szczebli, że czytanie przez nich tego forum pozbawione jest sensu. Pozdrawiam marek_p Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: komunistyczny cenzor się tłumaczy 18.02.10, 10:26 marek_p napisał: > Bardzo cenię Calamę i Pretty, które wiele serca włożyły w to, żeby było tu > trochę ciepła i żeby osoby o nieco większej niż przeciętna forum wrażliwości > mogły tu między wątkami swobodnie się poruszać. > Z tego co wiem to Calama do niektórych z Was pisała, to dobra dziewczyna. łał dzięki! i się z opiekunowstwa nie wypisuj, może tylko bardziej lajtowo potraktuj zalecenia adminów - można zrobić taki mały test - na tydzień czy inny miesiac :) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: komunistyczny cenzor się tłumaczy 18.02.10, 10:39 calama napisała: > może tylko bardziej lajtowo potraktuj zalecenia adminów - można > zrobić taki mały test - na tydzień czy inny miesiac :) Mówiłem, że to fajna dziewczyna. Bez dziewczyn tu by było za dużo testosteronu, za dużo wojen. Kobiety łagodzą obyczaje. W temacie testu - jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: komunistyczny cenzor się tłumaczy 18.02.10, 10:47 marek_p napisał: > W temacie testu - jestem za. no to ... START! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: komunistyczny cenzor się tłumaczy 18.02.10, 13:07 calama napisała: > i się z opiekunowstwa nie wypisuj, może tylko bardziej lajtowo > potraktuj zalecenia adminów - można zrobić taki mały test - na > tydzień czy inny miesiac :) > i to dla Ciebie jest moja propozycja, nie dla tych, co na Cię krzyczą będziesz miał jeden problem z głowy pretty też Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: komunistyczny cenzor się tłumaczy 18.02.10, 13:16 calama napisała: > będziesz miał jeden problem z głowy > pretty też Słusznie. Zatem- żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: komunistyczny cenzor się tłumaczy 18.02.10, 13:25 pretty01 napisała: > Słusznie. Zatem- żegnam. > Ty się nie żegnaj, tylko odpuść. Dla siebie. Zrób przerwę, bo masz dość, i szybko wracaj! Czekam z kawą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Obraziłom się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 16:19 Żegnam....czy nie macie już do siebie dystansu? Moim zdaniem forum jest uporządkowane i kulturalne. Można z wieloma sie nie zgadzać ale zawsze podyskutować warto. Jeżeli chcecie mieć "spokój" jako moderatorzy, to faktycznie koście wszystko co zmusza do myślenia. Ja tam Pretty bym się nie obrażał, żegnał , itd, itp.... Wyluzuj Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Obraziłom się! 18.02.10, 16:28 to nie tak - pretty mnie żegna (przeczytaj dokładnie) ;) w końcu mi tak napisała :( to znikam (chlip, chlip) ;( buuuuuuuuu idę się upić ;) i umyć głowę jakimś szamponem :P Odpowiedz Link Zgłoś
emsiziomal Re: Obraziłom się! 18.02.10, 16:34 Ja specjalista od szamponów jestem!Idę sie upić z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Sa rzeczy ...wazniejsze. IP: 139.142.19.* 18.02.10, 16:34 Hey marek, Pretty na najszesliwsza nie wyglada... Twoim obowiazkiem jest natychmiast na jej buzie usmiech przywrocic... Nie obchodzi mnie co zrobisz i jak to zrobisz.... Nie obchodzi mnie takze co twoja malzonka o tym pomysli... W koncu ty sie bedziesz tlumaczyll.. :):):):):)) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Sa rzeczy ...wazniejsze - no są 19.02.10, 08:26 Przyjaźń, lojalność, sympatia. Nie jestem aż taki mocny w tych sprawach, za to Calama jest niezrównana. Będę lobbował za tym, żeby popracowała nad poprawą nastrojów na forum i zbudowania zgody klinowo-blicowej. Kropki naszego Hira będę wycinał, nawet jak bym miał kiedy oberwać za to w nos na ulicy. Calamo - gdzie mam się wpisać na listę lobbingową ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: komunistyczny cenzor się głupio tłumaczy IP: *.gorzow.mm.pl 18.02.10, 19:33 Sądzę, że zrobiliśmy błąd słuchając zaleceń etatowych administratorów forum. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sam też mam czasem chęć porozmawiać ze znajomymi o przewagach Donalda Tuska. Uważam, że nasz zespół cenzorski różni od sapera liczba dopuszczalnych pomyłek. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brytan Re: komunistyczny cenzor się głupio tłumaczy IP: *.cdma.centertel.pl 18.02.10, 20:55 >>w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j<< Nie mów do niego tak jak do swojego lekarza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: komunistyczny cenzor się głupio tłumaczy IP: *.anonymouse.org 18.02.10, 21:06 co ty pedrylu z tym lekarzem? MASZ JAKIŚ PROBLEM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brytan Re: komunistyczny cenzor się głupio tłumaczy IP: *.cdma.centertel.pl 21.02.10, 20:35 >>co ty pedrylu z tym lekarzem? MASZ JAKIŚ PROBLEM? >>Z twoim lekarzem? Nie mam cioto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: komunistyczny cenzor się głupio tłumaczy IP: *.gorzow.mm.pl 18.02.10, 21:09 no dawaj brytan pedrylu! MASZ JAKIŚ COŚ DO MNIE?! Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: komunistyczny cenzor się głupio tłumaczy 19.02.10, 08:35 Hirrro, bardziej Cię lubiłem w wersji wyścigowej. Bernard lubi Swojego Prezydenta, a Ty Hiro, kogo lubisz ? Wiem kogo nie lubisz (komunistycznego cenzora, forumowicza, który pyta Cię o zdrowie) - ale, żeby funkcjonować jakoś, trzeba też kogoś lubić (Małysza, Justynę). Nie traktuj tego posta jako zaczepkę - przychodzę z gałązką oliwną. Załóż jakiś jeden niekłopotliwy wątek, który by nie wystawiał na próbę obietnicy danej Calamie, pokaż, że jesteś Gość - ja w to wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: komunistyczny cenzor się głupio tłumaczy IP: 139.142.19.* 19.02.10, 17:48 Hey marek, Hiro lubi wszystkich... Ma problemy czasami z uzewnetrznianiem swych prawdziwych uczuc, ale faktu to nie zmienia... Hiro to "swiety" w masce huligana.. :):):):):) PS. Go hiro go!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: komunistyczny cenzor się głupio tłumaczy IP: *.gorzow.mm.pl 19.02.10, 23:12 wątków nie mogę zakładać jako niezalogowany hiro. zalogować się nie mogę bo na hiro mam dozgonnego bana.........i jeszcze inne problemy były.......zwracasz uwagę dyskutantom ,że nie jesteś pan a ja ci ku... od lat piszę ,że hiro piszemy małą literą;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Maly hiro....male litery..- kapuje... IP: 139.142.19.* 20.02.10, 00:23 Heil hiro... :):):):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro kapujesz? oj nieładnie IP: *.gorzow.mm.pl 20.02.10, 18:13 kojoty ci jaja za to wygryzą;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: kapujesz? oj nieładnie IP: 139.142.19.* 20.02.10, 20:44 Hey hiro, To "kapuje" to pochodzi od poskiego "kapisz" co znaczy tyle co pojmowac lub zrozumiec... he he he I to sa jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brytan Re: komunistyczny cenzor się głupio tłumaczy IP: *.cdma.centertel.pl 21.02.10, 20:37 Jakiś coś? mam cię za debila! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: komunistyczny cenzor się głupio tłumaczy IP: *.gorzow.mm.pl 21.02.10, 20:58 pozdrawiam cię cfelu w dupe pchany! Odpowiedz Link Zgłoś