wolfenstein3d 23.02.10, 22:41 gdzie w Gorzowie można kupić łańcuchy na koła samochodowe? tesco 1, tesco 2, obi, castorama i nomi odpadają już tam szukałem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emsiziomal Re: łańcuchy na koła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 22:59 taki spec od netu i znaleźć nie może? Cywilizacja sie kończy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: łańcuchy na koła IP: 139.142.19.* 23.02.10, 23:14 Hey, Gasienice zobie zamow... Zwlaszcza ze zima sie konczy.. :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: łańcuchy na koła IP: *.dip.t-dialin.net 26.02.10, 00:26 Bernard napisał: > Gasienice zobie zamow... jasne. aby w zakopanem wyciągnąć koniem auto ze śnieżnej zaspy zamawiało się gąsienice józefa. > Zwlaszcza ze zima sie konczy.. > :):):) i mało śniegu. :(:(:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxzxc Re: łańcuchy na koła IP: *.gorzow.mm.pl 24.02.10, 12:28 jakoś sklepy gorzowskie motoryzacyjne nie mają swoich stron www ani info nt godzin otwarcia a łańcuchy potrzebuje bo zakopałem się w śniegu i nie moge wyjechać p.s.dzięki za pomocne info gdzie można takie coś nabyć w tym pipidówku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josner Re: łańcuchy na koła IP: 195.116.25.* 24.02.10, 13:05 Niemcewicza przy pętli autobusowej sklep Motokord. Niemcewicza na stacji benzynowej przy kościele/parafii - teren byłej jednostki wojskowej Dalej przy starostwie powiatowym jest hurtownia motoryzacyjna inter cars czy jakoś tak. Elear przy Watralu. Na Podmiejskiej są jakieś sklepy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: łańcuchy na koła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 13:27 Najprościej TESCO..widziałem śa...nie wiem jak z rozmiarem..... Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: łańcuchy na koła 24.02.10, 13:34 > Dalej przy starostwie powiatowym jest hurtownia motoryzacyjna inter > cars czy jakoś tak. > Elear przy Watralu. No tak, to zdecydowanie nie sa sklepy, ktore maja swoje strony w sieci ;) Ze nie wspomne, ze istnieje cos takiego jak sprzedaz wysylkowa, szczegolnie popularna w internecie. Ale jak widac, nasz wielki specjalista od internetu, prawie, ze internetowy biznesmen, ma jakies inne zrodla informacji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cxxc Re: łańcuchy na koła IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.10, 18:57 znalazłem dzisiaj na myjni szaniec. drabinkowe 170 zł oczywiście nie kupiłem bo przez allegro można zamówić rombowe za 60. potrzebuje na teraz a nie wysyłkowo zwł że nie ma ich kto odebrać jak mnie nie ma w domu. kurier przyjedzie a babka głucha dzwonka do drzwi bardzo głośnego nie słyszy. pracuje do 17-tej od 9 więc nie mam możliwości nawet kupić. a autobusem nie zalicze wszystkich sklepów w te 4 godziny otwarte w soboty jak sklepy motoryzacyjne mają swoje strony to brak info nt. towaród dostępnych np w gorzowie. A na jednej stronie to wogóle oddziału w gorzowie nie ma tylko w zielonej górze. tak jesteśmy postrzegani w polsce ze tu nic nie ma bo to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: łańcuchy na koła 24.02.10, 20:12 > potrzebuje na teraz Przesylka do jednego dnia, biorac pod uwage kiedy zlozyles zapytanie na forum... ;) > że nie ma ich kto odebrać jak mnie nie > ma w domu. kurier przyjedzie a babka głucha dzwonka do drzwi No, u mnie w domu totalnie nie ma komu odebrac, nawet gluchej babki - a jakos sobie radze. No tak, tego na studiach z informatyki nie uczyli, ze mozna podjechac w biurze odebrac? ;) > zalicze wszystkich sklepów w te 4 godziny otwarte w soboty > jak sklepy motoryzacyjne mają swoje strony to brak info nt. towaród w szczegolnosci elear, jak podaje na stronie, ze cos ma, to chamy nie podaja, w ktorym miescie... zwlaszcza biorac pod uwage ten ogrom miast, w ktorych maja siedzibe ;) ps. telefonu tez nie uczyli uzywac na studiach z informatyki? Dziwne, tam juz tez jest windows, java, itp. Faktycznie, kijowe te studia ;) > tak jesteśmy postrzegani w polsce ze tu nic nie ma bo to prawda Przez takie ofermy, co nie umieja w internecie czegos wyszukac i zadzwonic sie upewnic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: łańcuchy na koła 26.02.10, 00:00 Ze nie wspomne, ze istnieje cos takiego jak sprzedaz wysylkowa A może wolfy jest patriotą lokalną i chce zostawiać kasę w Gorzowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjk Re: łańcuchy na koła IP: *.gorzow.mm.pl 24.02.10, 23:24 www.pewag.pl/sklep/sniegowe/ reklama która wyświetla się obok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: łańcuchy na koła IP: *.gorzow.mm.pl 25.02.10, 22:29 Obudził się. Śniegi topnieją a on szuka łańcuchów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxccxzc Re: łańcuchy na koła IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.10, 23:52 szukałem. poradziłem już sobie dawno bez Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: łańcuchy na koła 26.02.10, 10:21 > szukałem. poradziłem już sobie dawno bez Pewnie wjechal 5 cm w snieg, i spanikowal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: łańcuchy na koła 26.02.10, 10:22 > Pewnie wjechal 5 cm w snieg, i spanikowal ;) a teraz snieg sie rozpuscil, to sobie poradzil ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cxzczx Re: łańcuchy na koła IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.10, 23:53 mają być jeszcze mrozy -20 w marcu Odpowiedz Link Zgłoś