maklert 18.02.04, 12:24 Ten temat polecam wymianie pogladow na temat gorzowskich "fachowcow". Sklepikarzy, uslugodawcow, monterow, instalatorow, handlarzy itd... Naciales sie - ostrzez innych. Jestes zadowolony - polec innym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maklert Re: Fachowcy 18.02.04, 12:34 Tak wiec zaczne od tego, ktory sprowokowal mnie do zalozenia takiego watku. Sklepikarz, chyba wlasciciel punktu o nazwie chyba Elektrodom, albo cos takiego, na ulicy Borowskiego za hotelem Mieszko. W instrukcji mojego odkurzacza jest podany ten wlasnie sklep i w nim powinny byc dostepne worki do mojego typu odkurzacza (rzadki typ). Historia wyglada tak: przyszedlem pierwszy raz i facet powiedzial, ze beda problemy z tymi workami i raczej nie sprowadzi mi ich, kazal przyjsc z odkurzaczem, zeby dopasowac jakies inne. Po kilku dniach znalazlem czas i przytargalem odkurzacz, wtedy facet powiedzial, ze nie bedziemy dopasowywac innych, bo juz teraz jego probelmy z dostawca sie skonczyly i moze mi te worki sprowadzic. Zapisal sobie zamowienie i kazal przyjsc za tydzien. Po tygodniu przychodze, on otwiera zeszyt i mowi... ze nie mial czasu zamowic tych workow, a poza tym chyba jednak beda problemy z tymi workami. Oczywiscie powiedzial, zeby przyjsc lub zadzwonic za tydzien... Moja cierpliwosc sie skonczyla, jade po worki do Szczecina lub Poznania, tylko, ze moglem to zrobic juz ponad miesiac temu... Odpowiedz Link Zgłoś
pontifexmaximus Re: Fachowcy 18.02.04, 12:41 Możesz o problemie porozmawiać z dziennikarzem z tzw. wkładki reklamowej (strefowej) do Gazety wyborczej czyli z Gazety Wyborczej - Gorzów. On jakiś czas temu miał problemy z nierzetelnymi dostawcami karpia - nie mógł go kupić w całym Gorzowie, co świadczy o niskim poziomie swiadomosci rynkowej podmiotów obracających karpiem. Odpowiedz Link Zgłoś