18.02.04, 12:24
Ten temat polecam wymianie pogladow na temat gorzowskich "fachowcow".
Sklepikarzy, uslugodawcow, monterow, instalatorow, handlarzy itd...
Naciales sie - ostrzez innych. Jestes zadowolony - polec innym.
Obserwuj wątek
    • maklert Re: Fachowcy 18.02.04, 12:34
      Tak wiec zaczne od tego, ktory sprowokowal mnie do zalozenia takiego watku.
      Sklepikarz, chyba wlasciciel punktu o nazwie chyba Elektrodom, albo cos
      takiego, na ulicy Borowskiego za hotelem Mieszko. W instrukcji mojego
      odkurzacza jest podany ten wlasnie sklep i w nim powinny byc dostepne worki do
      mojego typu odkurzacza (rzadki typ). Historia wyglada tak: przyszedlem pierwszy
      raz i facet powiedzial, ze beda problemy z tymi workami i raczej nie sprowadzi
      mi ich, kazal przyjsc z odkurzaczem, zeby dopasowac jakies inne. Po kilku
      dniach znalazlem czas i przytargalem odkurzacz, wtedy facet powiedzial, ze nie
      bedziemy dopasowywac innych, bo juz teraz jego probelmy z dostawca sie
      skonczyly i moze mi te worki sprowadzic. Zapisal sobie zamowienie i kazal
      przyjsc za tydzien. Po tygodniu przychodze, on otwiera zeszyt i mowi... ze nie
      mial czasu zamowic tych workow, a poza tym chyba jednak beda problemy z tymi
      workami. Oczywiscie powiedzial, zeby przyjsc lub zadzwonic za tydzien... Moja
      cierpliwosc sie skonczyla, jade po worki do Szczecina lub Poznania, tylko, ze
      moglem to zrobic juz ponad miesiac temu...
      • pontifexmaximus Re: Fachowcy 18.02.04, 12:41
        Możesz o problemie porozmawiać z dziennikarzem z tzw. wkładki reklamowej
        (strefowej) do Gazety wyborczej czyli z Gazety Wyborczej - Gorzów. On jakiś
        czas temu miał problemy z nierzetelnymi dostawcami karpia - nie mógł go kupić w
        całym Gorzowie, co świadczy o niskim poziomie swiadomosci rynkowej podmiotów
        obracających karpiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka