hada131 29.09.06, 13:31 kupiłam właśnie nową Sandrę i podoba mi się pare sweterków. z czystym sumieniem poleca Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hada131 Re: nowa sandra 29.09.06, 15:15 sorki, że nie zauważyłam w poście "brak natchnienia", że była już mowa o Sandrze. No cóż.... Odpowiedz Link
mjermak Re: nowa sandra 29.09.06, 16:45 A kto powiedzial, ze musiz wszystkie watki czytac. ja tez dostalam wczoraj Sandre i tez mi sie podba bardzo. Jestw niej taki zielony swetrek z jakimis swiecidelkami naokolo i malenkim kolnierzem-z jakiejs mechatej wlcoki. No cudowny po prostu, fason, kolor:taka szmaragdowa zielen. Tylko nie am moj rozmiar takie dopasowane cuda. A drugi, zekomo bawarski, szary, z warkoczykami i innymi wzorami, rozpinany- strasnzie mi sie spodobal i chyba zrobie sobie taki z niebieskiej melanzowej welny, co bede ja miala jak spruje nieudany swetrek. Tylko szaliki mnie w tej Sandrze rozczarowaly, normalnie jak jakies wzory z byle jakiego sklepu z lat 80tych. Odpowiedz Link
zarloczek Re: nowa sandra 29.09.06, 16:55 czy oprócz sandry dzianiny wychodzi jeszcze zwykła sandra? Bo ja w swojej nie zalazłam zielonego sweterka a chciałabym go zobaczyc....... Odpowiedz Link
mjermak Re: nowa sandra 29.09.06, 17:14 dziwne, do tej pory wydanie polskie pokrywalo sie z amerykanskim. Moze uda mi sie zrobic zdjecie i zamieszcze w poniedzialek. Ten sweterk jest tak w srodku numeru, obok niego jest grugi z cekinami i z roza szydelkowa chyba, tez zielony. Odpowiedz Link
zarloczek Re: nowa sandra 29.09.06, 18:31 ok już wszystko jasne mój błąd mam wrześniową sandrę muszę powędrować do empiku i kupić najnowszą... Odpowiedz Link
baarbara Re: nowa sandra 29.09.06, 20:02 Tez kupiłam i bardzo podoba mi się ten zielony sweterek. Pozdrawiam Baska P.S. Zawsze warto zacząc nowy wątek , poniewaz tytuł opisuje co jest dalej. Odpowiedz Link
mjermak Re: nowa sandra 29.09.06, 20:55 Nie manie ogolnie wrazenia ze sie Sandra troche polepszyla? Odpowiedz Link
aiszka4 Re: nowa sandra 29.09.06, 21:02 Zdecydowanie mam) Oglądałam dziś październikowy nr i podobał mi się bardzo. Nie kupiłam tylko dlatego, że znam rosyjski, a Sabrina ros. czyli nasza Sandra jest już w necie. Zamiast tego kupiłam Damę w swetrze nr 10 i tym sposobem mam dwie gazetki Odpowiedz Link
ka_thy Re: nowa sandra 29.09.06, 22:22 > dlatego, że znam rosyjski, a Sabrina ros. czyli nasza Sandra jest już w necie. A gdzie w necie można znaleźć tę Sabrinę? Odpowiedz Link
malgunia Re: nowa sandra 03.10.06, 18:23 Dzieki balbi100 mamy wzory z tej nowej Sandy w rosyjskiej Sabrinie photofile.ru/users/baffi355/2139959/ Odpowiedz Link
magduniar3 Re: nowa sandra 29.09.06, 22:17 Mi bardzo się podoba zielony płaszcz. tylko jak znam życie włóczka, którą kupię w swoim sklepie nie będzie korelowała ze wzorem i tylko się napracuję a efekt będzie marny. Nie wiem gdzie kupić Gedfirę, a nawet jeśli to pewnie jest strasznie droga. Podoba mi się jeszcze kilka sweterków. Ogólnie jesienne i zimowe numery podobają mi się bardziej niż letnie. makneta Odpowiedz Link
agniesia_f1 Re: nowa sandra 04.10.06, 07:57 www.swiathaftu.olsztyniak.pl/ tutaj znajdziesz gedifre no i niestety jst droga Odpowiedz Link