pyskata.1 26.05.10, 16:14 Czy ktoś wie, czy w Gorzowie organizowane są krótkie kursy z zakresu florystyki i bukieciarstwa? Bardzo proszę o namiary, bo nic nie wygooglowałam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_werty Re: Florystyka i bukieciarstwo 26.05.10, 18:14 Od nowego roku będzie to przedmiot obowiazkowy na maturze... Odpowiedz Link Zgłoś
pyskata.1 Re: Florystyka i bukieciarstwo 27.05.10, 18:12 To dobrze, wreszcie się czegoś mądrego nauczycie :P Odpowiedz Link Zgłoś
drugiich w Gorzowie to nie wiem, jeszcze mnie 26.05.10, 18:15 nikt nie zaprosił, za to znam kursy w internecie, np.: www.doit-tv.de/index.php?option=com_content&Itemid=813&id=6092&task=view W Stadtbücherei widziałem kilkadziesiąt ilustrowanych książek na ten temat. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pyskata.1 Re: w Gorzowie to nie wiem, jeszcze mnie 27.05.10, 18:13 Praktyka czyni mistrza kolego. To tylko teoria :P Odpowiedz Link Zgłoś
drugiich krótki kurs, 1 min 18 s: 26.05.10, 18:27 www.youtube.com/watch?v=ESsCyCPa11s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: krótki kurs, 1 min 18 s: IP: *.dip.t-dialin.net 30.05.10, 15:00 to florystka nie walczy floretem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Florystyka i bukieciarstwo IP: *.dip.t-dialin.net 26.05.10, 20:54 pyskata.1 napisała: > krótkie kursy z zakresu florystyki i bukieciarstwa zetkaf prowadzi wykłady z gorzowskiej folklorystyki i bukiewiczarstwa, ale nie krótkie... Odpowiedz Link Zgłoś
pyskata.1 Re: Florystyka i bukieciarstwo 27.05.10, 18:14 Musi być krótko i profesjonalnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Florystyka i bukieciarstwo 27.05.10, 20:46 > zetkaf prowadzi wykłady z gorzowskiej folklorystyki i > bukiewiczarstwa, A kto to jest Bukiewicz? Znaczy, nazwisko slyszalem, ale zebym wiedzial, ktos zacz... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Florystyka i bukieciarstwo 28.05.10, 11:47 zetkaf napisał: > A kto to jest Bukiewicz? Znaczy, nazwisko slyszalem, ale zebym > wiedzial, ktos zacz... ;) > Ten, co robi bukiety. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Florystyka i bukieciarstwo IP: *.dip.t-dialin.net 28.05.10, 23:33 calama napisała: > Ten, co robi bukiety. :) to może podniesie zgubioną białą różę i przypnie na piersi tancerki? Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Florystyka i bukieciarstwo 29.05.10, 09:35 > > A kto to jest Bukiewicz? Znaczy, nazwisko slyszalem, ale zebym > > wiedzial, ktos zacz... ;) > Ten, co robi bukiety. :) bukieciarz? Ja mysle, ze Bukiewicz lubi bukiety, ale poza tym, co najwyzej je kupuje, a nie robi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Florystyka i bukieciarstwo IP: *.dip.t-dialin.net 29.05.10, 23:20 zetkaf napisał: > bukieciarz? bukieciarz, to chyba fachowiec który układa parkiety bukowe? Odpowiedz Link Zgłoś