Gość: Student
IP: 213.25.30.*
21.03.04, 11:46
Trafił mi w ręce wątpliwej jakosći magazyn pt "Dziennik Gorzowski" Nawiasem mówiąc bardziej przypomina jakiś folder reklamowy niż gazetę. Przeczytałem w nim list studentów gorzowskich uczelni w sprawie multikina (treść lisu jest na formum) Muszę przyznać że zgadzam się ze stanowiskiem studentów w 100% nie dlatego że jestem studentem:) Ale wracam do pseudo-bohatera tego posta. Poproszony o skomentowanie tegoż listu Marek Surmacz odpowiedział cyt:
"Smaciarz nie podpisując się z imienia i nazwiska ma czelność obrażać ludzi którzy występują w interesie publicznym. Ze szmaciarstwem w tym mieście dyskutować się nie będzie. Tak jak kiedyś Jarosław Kaczyński odpowiedznio potraktował takiego lumpa, to dla mnie anonimowy list w poważnych sprawach miasta "lumpiarski" w tej kategorii. Ten list dowodzi że lewactwo w tym mieście i zorganizowane grupy przestępcze, których wtyki opanowały już wszelkie decyzje polityczne, urbanistyczne i finansowe ukrywa się pod anonimami."
Dla mnie osobiście nie powiem kto zachował się jak szmaciarz a jego wypowiedż uzanłem za przejaw choroby. Jego wypowiedzi w zaściankowym stylu "Nie chcemy tu inwestorów" są żenujące. Aaa.. szkoda słów i klawiatury.
Może jako studenci wystąpimy do sądu o zniesławienie. Zarządalibyśmy 3.000.000 ? odszkodowania i sami byśmy wybudowali kino.