ksiegarnia.daniel 19.11.10, 18:34 Nie było łatwo, ale efekt jest :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_werty Re: Wyśledziłem Golloba 19.11.10, 18:44 I co? ... startuje w Gorzowie choć tu nie mieszka!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Wyśledziłem Golloba IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.10, 20:15 e_werty napisał: > I co? > > ... startuje w Gorzowie choć tu nie mieszka!??? Werty, bywasz znakomity! Czemu tak rzadko... Odpowiedz Link Zgłoś
ksiegarnia.daniel Re: Wyśledziłem Golloba 19.11.10, 22:24 Gość portalu: login_t napisał(a): Loginie, znowu się nie zobaczyliśmy w Krakowie na targach, to może teraz w Gorzowie? Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Wyśledziłem Golloba IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.10, 13:10 ksiegarnia.daniel napisał: > Loginie, znowu się nie zobaczyliśmy w Krakowie na targach, to może teraz w Gorz > owie? Zapraszam. Z Krakowa do Gorzowa dużo dalej niż odwrotnie. Ale pewnie w tym roku, za jaki miesiąc, wpadnę na Chrobrego wydać kasę na Cejrowskiego albo podobne pod choinkę... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Wyśledziłem Golloba 20.11.10, 12:43 bywasz znakomity! Czemu tak rzadko... ...po kropelce... coz - intelektualna prostata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwonka Re: Wyśledziłem Golloba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.10, 16:36 e_werty napisał: > ...po kropelce... > > coz - intelektualna prostata... w tych rejonach głowy... to raczej niemoc... Odpowiedz Link Zgłoś
ksiegarnia.daniel Re: Wyśledziłem Golloba 19.11.10, 22:22 e_werty napisał: > I co? > ... startuje w Gorzowie choć tu nie mieszka!??? e_werty i loginie_t I co? Cały czas bywacie na forum Gorzowa, choć tu nie mieszkacie (podobnie jak kilku radnych gorzowskich i prezydent). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Wyśledziłem Golloba IP: *.dip.t-dialin.net 21.11.10, 21:21 e_werty napisał: > ... startuje w Gorzowie choć tu nie mieszka!??? bardzo dobre! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Wyśledziłem Golloba IP: *.gorzow.mm.pl 20.11.10, 12:07 reklama dźwignia handlu Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Wyśledziłem Golloba 20.11.10, 18:16 Dlaczego bez Stali na plastronie? ... kasa z Gorzowa - sukcesy na wlasne konto - reklama Torunia... Odpowiedz Link Zgłoś